2777
2789
عنوان

خانمهای فرز و زرنگ جواب بدن

4323 بازدید | 16 پست

حوصله کارهای خونه رو ندارم،بگید چه کنم

اینجوری نبودم،کلا تنبل شدم و بی حوصله

تعداد رای : 25
نظرسنجی
پرانرژ و کاری برای منزل
6
24%
برای کارهای خونه بی حوصله ام
19
76%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح بلنو که شدید یه قهوه ترک دم کنید انگار دوپینگ ، آهنگ بزارید ۱ ۲ ۳ شروع   .  ربع ساعت جارو برقی   ربع ساعت ظرف   ربع ساعت تیکه کشی  ربع ساعت هم دوش بگیرید  ، وسطش هم آب بزارید جوش بیاد برای برنج و چای و ....

چند روز به خودت سختی بدی انجام بدی از روزای بعد عادت می کنی. برای پایان هر کار یه انگیزه برای خودت ایجاد کن. مثلا ظرفارو بشورم بعد گی شه وقت سریال مورد علاقه م و غیره

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

منم اصلا حوصله کار ندارم ی کاریم ک میکنم همش غر میزنم و انگار دارن جونمو میگیرن اه چقدر بده کارای خونه.کاش شاغل بودم 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

منم همش پای نتم حوصله پاشدن ندارم ک اما امان از وقتیکه خانواده شوهرم بخوان بیان تو ی ربع همه جارو برق میندازم😂بی شوخی گاهی ک حسم میاد ی صب تا شببببب عین کوزت کار میکنم خونمم بزرگه کارام تمومی نداره ک.ولی باز صب همون آش و امون کاسس ظرفای شامم چون دیر میخوریم خسته ام میمونه فرداش

من از جارو برقی و تی کشیدن متنفرم مخصوصا که حیوون تو خونه زیاد دارم و هر روز کلی موی گربه و سگ و پر پرنده و آشغال دون همه جا رو برمیداره. یک جاروبرقی ریاتیک خریدم خودم رو راحت کردم هر روز روشن میکنم خودش تمام زندگیم رو هم جارو میزنه هم تی میکشه منم فقط قربون جاروم میرم😂

من از جارو برقی و تی کشیدن متنفرم مخصوصا که حیوون تو خونه زیاد دارم و هر روز کلی موی گربه و سگ و پر ...

میشه بیشتر توضیح بدی چه مارکیه از کجا خریدی چند و چطور کار میکنه