2777
2789
مهم سلیقه ی خودته و شوهرت.مگه به دل اونا زندگی میکنی؟هرکس یه سلیقه ای داره.

نه ب دل اونا ولی خودشون نظر میدن اعصاب منو خورد میکنن مثلا چند روز پیش با دختر خواهرشوهرم رفتیم بیرون اون ۱۵ سالشه واسش شلوار مشکی ک کنارش خط سفید داره رو انتخاب کردم اومدیم خونه میگن وای سلیقت خیلی خوبه ب من میگن سحر تو خودت انتخاب نکن برید با آرزو بخرید ببین سلیقشو 

خب همون سخته دیگ میخوام همونو یاد بگیرم دختر خواهرشوهرم خیلی خوش سلیقس منم از نظر خودم و شوهرم و خان ...

تو اصلا چرا به اونا نظر میدی که چی بخرن که جرات کنن به تو هم نظر بدن .نه نظر بده نه تحت تاثیر حرفشون باش.ولی سعی کن همیشه ورژن های اخر مد رو بلد باشی و بخری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ب دل اونا ولی خودشون نظر میدن اعصاب منو خورد میکنن مثلا چند روز پیش با دختر خواهرشوهرم رفتیم بیرو ...

سخت نگیر.میخان بگند ما از تو خیلی سرتر و باکلاس تریم.بگو باشه.و کارخودتو بکن.نظر نده.نظر هم خواستند بگو شما سلیقتون بهتر از منه.خودتون میدونید.خودتم هیچوقت ازشون نظر نخواه ممکنه بزنند تو ذوقت.به سلیقه خودت ایمان داشته باش

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!  
سخت نگیر.میخان بگند ما از تو خیلی سرتر و باکلاس تریم.بگو باشه.و کارخودتو بکن.نظر نده.نظر هم خواستند ...

اره باید اینکارو کنم ولی یدفعه میبینی تو جمع میگن این چیه اون یکی رو برمیداشتی اون خیلی قشنگتر و اینا اعصابمو خورد میکنن 

خب همون سخته دیگ میخوام همونو یاد بگیرم دختر خواهرشوهرم خیلی خوش سلیقس منم از نظر خودم و شوهرم و خان ...

اولن ک خانواده شوهر منم همین بودن اما درستشون کردم

دوما ک دلیلش اینه ک حسودن و نمیخان حسابت کنن و پایین بیارنت و بگن قبول نداریمت

سوما انقد اینکارو ادامه میدن ک کلا ساکت و بی شورو شوق میشیو کلا اعتماد بنفست میاد پایین 

راحش ک من امتحان کردم و نتیجه داده اینه ک

اصلا در مورد چیزایی ک میخرن و تو همراهشونی نظر نده

وقتی اونا دارن چیزیو میبینن توهم چیز دیگرو ببین و خودتو با ویترین مغازه بغلی سرگرم کن

اگه ازت نظر خاستن باشور و اشتیاق نگو اره اره وای چقد قشنگه عوضش لباتو کج کن وبا بیخیالی بگو نمیدونم من اینو نمیپسندم و بعد دیگه خودتو سریع مشغول دیدن چیز دیگه کن و روتو اونور کن ک نتونن ادامه بدن حرفو...

وقتی بنظرت چیزی قشنگه نگو ببینین این خیلی قشنگه چون اونا ضایعت میکنن 

عوضش تا الان اونا هرجوری بات رفتار کردن ازین به بعد همونجوری برخورد کن و ضایعشون کن

الان جوری شده ک ازم نظر میخان و کلی قبولم دارن

چون من اعتماد بنفسشون و اوردم پایین

خدایا اراده امو قوی کن به وزن دلخواهم برسم🙏
دقیقا میدونم اینو ولی باز روم تاثیر میزاره چی بهشون بگم ک دیگ دخالت نکنن تو پوششم

چیزی نگو 

فقط وقتی دارن دخالت میکنن توچشاشون نگا نکن و خودتو مشغول چیزی کن ولی انگار مثلا فقط گوشت پیششونه

بعدشم اصن تایید نکن ک بگی چشم یا سعی میکنم باشه...

سریه بعد کارخودتو بکن 

اگرم بازم پیله کردن

بازبونه بچگونه وشوخی و ناز و ادا بگو خو من اینجولی دوس دالم خودم و همسرجونم باید بپسندیم و ...ازین جور حرفا

نه ب دل اونا ولی خودشون نظر میدن اعصاب منو خورد میکنن مثلا چند روز پیش با دختر خواهرشوهرم رفتیم بیرو ...

سعی کن باهاشون قاطی نشی و زیاد این ور اونور نری باشون

پیشنهادهای بیرون رفتنشون و با بهانه و احترام رد کن 

دوری و دوستی

ارج و غربتم بیشتره

خودتو بگیر و کلاس بزار

به نظرشون اهمیت نده

بمحض اینکه بفهمن تونستن ناراحتت کنن از همون راه وارد میشن

نقطه ضعف نده دستشون

خب چجوری بلد باشم 

توتلگرام تو تبلیغات کانال لباسا میتونی ببینی

تو اینستاگرام تن بازیگرا و چهره های معروف اینستا

تو پست های اینستا

تو مغازه ها هم ک بری هرچی و مد و جدید  باشه میارن

مثلا میگما الان تو مغازه ها پره از شلوار دامنی های تابستونی

اولن ک خانواده شوهر منم همین بودن اما درستشون کردم دوما ک دلیلش اینه ک حسودن و نمیخان حسابت کنن و پ ...

مرسی گلم باش حتما اینکارا رو میکنم دختر خواهرشوهرم و جاریم رفتن از مانتو بلند من خریدن بعد تو جمع گفتم عه زهرا از مانتو من خربدی میگه ن از اون نیس

اره باید اینکارو کنم ولی یدفعه میبینی تو جمع میگن این چیه اون یکی رو برمیداشتی اون خیلی قشنگتر و این ...

باهاشون میری چیزی نخر ک اینو نگن

بعدا کارخودتو کن

از ی مانتوت ک خودت انتخاب کردی عکس بده تا بگیم ولی خب مشخصه حسادت میکنن

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
مرسی گلم باش حتما اینکارا رو میکنم دختر خواهرشوهرم و جاریم رفتن از مانتو بلند من خریدن بعد تو جمع گف ...

میگم دیگه باید یاد بگیری اشتیاق و تعجب و...به زبون نیاری

اصلا نمیگفتی عه از مانتوی من خریدی...اگه چیزی نمیگفتی عوضش ....میسوخت ک چرا برو خودت نیووردی اون چیز جدید خریده

یا اگه چیزی توتنشون دیدی ک بنظرت قشنگه اصلا نگو چقد قشنگه اگرم ازت پرسیدن گفتن قشنگه لباسم یا...بگو ای بد نیس

اینارو یادت باشه

البته نمیدونم چند ساله ک متاهل شدی

ولی از سن ازدواجت ک بگذره تجربت بیشتر میشه

همه اولش بی تجربن در مقابل خانواده شوهر

اره فرستادم ولی نمیاد چراااا

مهم نیس بنظر من چه خوب چ بد اون سلیقه تو بوده من نمیتونم بگم بیریخته چون تو انتخابش کردی بنظرت خوبه 

فقطنظر خودت مهمه