2777
2789
عنوان

📌خانما چند لحظه❓

37 بازدید | 2 پست

سلام خانوما ببخشيد من يه چندتا سوال داشتم

اول يه توضيح بدم در مورد سوالم(خانما من حس ميكنم همسرم سرد مزاج هستن،خودش قبول نداره)

١)چند بار رابطه داشتن در ماه يا هفته عادي هستش؟(تو نت سرچ كردم نوشته بود مشخص نيست و براي هر زوج متفاوته)

٢) اگر سرد مزاج باشه ،با قطره گل سرخ خوب ميشه؟بعد روش زده روزي دوبار هر بار ١٥ قطره زياد نيست؟ضرر نداره؟

اگر ميشه راهنمايي كنيد

خدايا به اميد تو 🙌🏻

یه گالن قطره گل سرخ و قضیه قرمز💄👙😂 

حله 

کلا سرخ چیز خوبیه

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

خدا رو شکر

ک شما قبلا سرچ کردید 

و جواب تونو گرفتید  دیگه .....

گرمی جات بهشون بدید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.