2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم ما درکشون پایینه یه چی گرون بشه هجوم  میبرن میخرن از همیشه هم بیشتر

دقيقا

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

یمدت قیمت تخم مرغ زیاد شد 

تحریم کردیم و سیل جک و ... سمت کسایی که اینکارو کردن روان شد غافل از اینکه از تخم مرغ شروع میشه به طلا و ماشین میرسه 

دیگه برای درست کردن یه کیک ساده هم الان تو هرخونه سه تا تخم مرغ هست اما خیلیا نمیفهمیدن اصل مطلب رو ....نمیفهمیدن ربطی به فقیر و غنی نداره این یه حرکت اجتماعیه

همه الان هجوم میبرن سمت بازار طلا و ماشین 

تو خود نی نی سایت که یه جامعه کوچیکه نگاه کنید 

وقتی طلا گرون شد اکثرا تاپیک میزدن که میخوام فلان طلا رو بخرم یا اینو امروز خریدم 

همه هم راهنمایی میکنن برو بخر تا گرونتر نشده 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
یمدت قیمت تخم مرغ زیاد شد  تحریم کردیم و سیل جک و ... سمت کسایی که اینکارو کردن روان شد غافل ا ...

مردم بايدباهم همدرد و هم صدا بشن 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
همه الان هجوم میبرن سمت بازار طلا و ماشین  تو خود نی نی سایت که یه جامعه کوچیکه نگاه کنید&n ...

هر بلايي سرمون مياد مقصر خودمونيم