2777
2789
عنوان

غذای کمکی نوزاد

165 بازدید | 14 پست

سلام خانما یه سوال داشتم برای نوزادم غذای کمکی رو شروع کردم دکتر هفته اول فرنی نوشت و هفته دوم پوره هویج سوالم اینه که هفته اول فرنی به 8 قاشق میرسه تو هفته دوم بخوام پوره هویجو اضافه کنم باید تعداد قاشق فرنی هم اضافه کنم یا همون 8 قاشقو بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوره هویچ بدیش اینه که یبوست میاره توش کره بریز پس،،،،

جواب سوالت اره هست گلم،فقط تعداد وعده هارو بیشتر کن،،،،حریره بادومم میتونی درست کنی،،،،پوره سیب زمینی،،،،،کزم سیب مثل فرنی درست میشه فقط توش بجای شیر اب بریز،،،،اخرشم یه نصفه سیب رنده کن

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

عزیزم ببین خودش چقدر میل داره خب.بچه هم آدمه میدونه کی سیره کی گرسنه.فقط دو سه روز اول شروع غذای کمکی باید غلظتشو از کم شروع کنی تا غلیظ.دیگه اینکه یه هفته فلان یه فلان رو بیخیال شو.اگه اینجوری طبق آمار ریاضی پیش بری برای کل کاراش سختت میشه.

خیلی چیزا از رو غریزه است نه برنامه .مگه مادرای ما ازین برنامه ها داشتن

گر نگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  
سوپو هفته آخر نوشته بدم. پسرم 5 ماه و هشت روزشه

تازه بهتر بود بذاری شش ماهش تموم شه تا دچار مشکلات روده نشه اینو پزشکای خارج هم تایید میکنن.

گر نگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  
پسر من رفلاکس شدید داشت ولی من کره میدادم،،،،،میتونی بجاش روغن زیتون بریزی

دکترش نگفت کره نده خودم میترسم بدم چون تازه رفلاکسش خوب شده. رفلاکس پسر من خفیف بود

دکترش نگفت کره نده خودم میترسم بدم چون تازه رفلاکسش خوب شده. رفلاکس پسر من خفیف بود

یکی ۲بار گفت نده ولی من توجه نکردم،شمر خدا رفلاکسشم رو به ببهبودیه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝