2777
2789

ببخشید من هفته ی 21هستم ترشحات سفید رتگ میبینم هنوز وقت نکردم برم دکتر خیلی میترسم لطفآ اگه تجربه ای دارین بگین من بارداری اولمه،ممنون

سلام من باردار نیستم اما توی سایت شنیدم ترشحات سفید علاوه بر تخمک گذاری نشانه بارداری هم هست

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشح تو بارداری طبیعی هست حتی بیشتر هم میشه ولی لکی نباید دیده بشه ترشح سفید رنگ اشکالی نداره

عزیزم آخه یه برنامه نصب کردم رو گوشیم به اسم بارداری هفته به هفته گفته بود ترشحات توی این زمان خطرناکه واینقدر استرس گرفتم که نگو الان از اینکه میگی مشکلی نداره مطمئنی 

عزیزم آخه یه برنامه نصب کردم رو گوشیم به اسم بارداری هفته به هفته گفته بود ترشحات توی این زمان خطرنا ...

خب در اولین فرصت برو دکتر زنان تا خیالت راحت شه

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

عزیزم من ترشحاتم از سفید رد شده .از اول بارداریم ترشح زرد رنگ دارم دکترم گفت خطرناک نیس .فقط پماد واژینال بهم داد

ترشحات سفید که عادیه .اگر بوی بدی داشت یا رنگی شد برو دکتر

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..