2777
2789
عنوان

بانویی با پیراهن قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 26 پست

دختر خاله من شوهرش معتاد و دزد بوده

تو خونه هم بد اخلاقي و شكستن ظرف و ظروف

اما هروقت ميديمش فقط ميخنديد و جوك ميگفت و شاد بود

تا اينكه شنيدم طلاق گرفته از همچين شوهري

واقعا شوك شدم ك چطور با اون زندگي ميكرد و در عين حال هميشه لبخند داشت

الانم با كلي مشكلات و ي بچه بازم هروقت ببينمش لبخند داره و شاده

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
درسته ولی شاید توی اون مقطع شرایط جدایی نداشت. با اون روحیه خوب به نظرم می تونه خودش رو از منجلاب بک ...

بله اما من فراوون از این زنها دیدم اصلا بیرون ببینیشون باورت نمیشه اینهمه مشکل داره 

اما اصلا رمزش قوی بودن نبود رمز این حس و حالشون پذیرش شرایط و اینکه همه همینن و زن ارزش آنچنانی نداره 

فردی میشناسم که کتک میخوره همسر معتاد به شیشه داره و تو خونه مادرشوهرش زندگی میکنه بیرون ببینیش اصلا باورت نمیشه اینهمه مشکلات داره ولی ازش علت جدا نشدن رو بپرسی یا شرایطش رو میگه چیزی نیست که خیلیا شوهرشون معتاده خرج من رو بده بسه بره بمیره و دوتا بچه آورده 

اون قوی بودنی خوبه که همراه با عقل باشه وگرنه بیحس شدن و درکی از رنج نداشتن قوی بودن نیست 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خونواده‌ی منم دقیقا اینجورین

یعنی یکی از اقوام نزدیک من وقتی دخترش داشت ازدواج می کرد چندین شب نخوابیده بود، از استرس لثه هاش به خونریزی افتاده بود. اصلا یه وضعی بود انگار دخترش رو دارن می برن اعدام! خیلی مضطرب و آنرمال واقعا.

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
از نوع نوشتنت خوشم اومد لطفا این تاپیک رو ادامه بده ونذاربه حاشیه کشیده بشه

سپاس. چشم.

هدفم بیشتر این بود که دوستان بیان از مهارت های خوب زندگی کردن طبق تجربه یا مطالعاتشون بگن.

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
یعنی یکی از اقوام نزدیک من وقتی دخترش داشت ازدواج می کرد چندین شب نخوابیده بود، از استرس لثه هاش به ...

خیلی سخته توی همچین محیطی بزرگ شدن ، من چون بچه ی آخر هم بودم خیلی تحت تاثیر محیط قرار گرفتم😔

دختر خاله من شوهرش معتاد و دزد بوده تو خونه هم بد اخلاقي و شكستن ظرف و ظروف اما هروقت ميديمش فقط م ...

این جور شخصیت ها واقعا برام جالبن.

بله اما من فراوون از این زنها دیدم اصلا بیرون ببینیشون باورت نمیشه اینهمه مشکل داره  اما اصلا ...

درسته. بی خیالی و کم هوشی  و فرهنگ و باورهای غلط بحثش جداست. مخصوصا که پای پرورش فرزند در میون باشه.

كسي كتك بخوره وشادباشه وبرقصه قوي نيست كسي كه اجازه نده دست كسي بهش بخوره اون قويه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
خیلی سخته توی همچین محیطی بزرگ شدن ، من چون بچه ی آخر هم بودم خیلی تحت تاثیر محیط قرار گرفتم😔

پس شما منظور من رو خوب درک می کنید.

اطرافیان من واقعا زندگی های خوب و نسبتا مرفهی داشتن. مشکلات آنچنانی نداشتن اصلا. ولی مثلا خانم ها مرتب از شوهرشون بد می گفتن، یه جوری که اگه کسی نمی شناخت فکر می کرد شوهر اینا چه دیو دوسریه. در حالی که مردهای آروم و سر به زیری بودن، با ایراداتی که هر آدمی داره بالاخره. جالب اینجاست که نسل دوم این خانواده هم بعضی هاشون این اخلاق عجیب رو ادامه میدن و فکر می کنن همین درسته.

كسي كتك بخوره وشادباشه وبرقصه قوي نيست كسي كه اجازه نده دست كسي بهش بخوره اون قويه

البته که همین طوره. من نمی دونم اون خانم چرا ادامه می داد. ولی تصویرش توی ذهنم مونده بود چون با اون چیزی که اطرافم دیدم خیلی متفاوت بود. و امیدوارم الان شوهرش رو ادب کرده باشه یا خودش رو نجات داده باشه.

اما به نظرم برای حل همه مشکلات ریز و درشت توی زندگی آدم باید روحیه قوی و شاد داشته باشه. وگرنه هیچ اراده ای برای تغییر نخواهد داشت. خیلی از خانم ها از حقوق خودشون در همین قانون اساسی ایران که طبیعتا ضعف هایی هم داره آگاه نیستن و استفاده نمی کنن. از شوهرشون کتک می خورن ولی شکایت نمی کنن. این جرئت و جسارت رو در خودشون نمی بینن که بدون شوهر بتونن به زندگی ادامه بدن.

پس شما منظور من رو خوب درک می کنید. اطرافیان من واقعا زندگی های خوب و نسبتا مرفهی داشتن. مشکلات آنچ ...

بله عزیزم خونواده‌ی مادری من همیشه یه طوری رفتار میکنن که هر کی ندونه فکر میکنه عزادار کسی هستن خونواده ی منم اینجورین ، مثلا اگه n میلیون تومن پول جایزه ببرن شاید یه ذره خوشحال شن ولی اگه یه صدم همون پول رو گم کنن تا یک سال عزا میگیرن و حسرتش رو میخورن. به قول دکتر هلاکویی برای این جور افراد یا خانواده ها انگار هر کی ناراحت تر و بدبخت و ذلیل تر باشه و بیشتر از مشکلاتش بگه افتخار بیشتری نصیبش میشه

بله عزیزم خونواده‌ی مادری من همیشه یه طوری رفتار میکنن که هر کی ندونه فکر میکنه عزادار کسی هستن خونو ...

دقیقا انگار خانواده من رو توصیف می کنید