2777
2789
عنوان

بانویی با پیراهن قرمز

285 بازدید | 26 پست

چند سال پیش رفته بودم خونه مادرم. زنداییم هم اونجا بود. فیلم عروسی پسرخاله ام رو هم گذاشته بودن پخش بشه واسه خودش. پسرخاله ام اینا شهر دیگه ای هستن و ما به عروسیش نرفته بودیم. مادرم و زنداییم داشتن با هم صحبت می کردن، منم غرق افکار خودم بودم. هر از گاهی سرمون رو بلند می کردیم و به فیلم عروسی نگاه می کردیم. هر بار که نگاهم به فیلم می افتاد یه خانم با پیراهن قرمز اون وسط داشت می رقصید یا به مهمونا می رسید. چهره اش رو از نزدیک ندیدم اما به نظر خانم زیبایی میومد، با موهای تیره، اندام متناسب، و رقص زیبا. شادابی ظاهر و رفتارش خیلی توی چشم بود. اون وسط یک لحظه از ذهنم گذشت که این خانم حتما زندگی بی نقصی داره. البته زیاد حواسم به ماجرا نبود. فقط یک لحظه این فکر از ذهنم گذشت و تمام.

آخرهای فیلم یهو زنداییم رو به من کرد و گفت: «این دختره رو می بینی پیراهن قرمز تنشه؟ دوست عروسه. طفلی اگه هر روز از شوهرش کتک نخوره روزش شب نمیشه»

اون لحظه خیلی به این بانوی سرخ پوش غبطه خوردم.

البته از این که همسرش آدم کثیفی بود شوکه شدم و ناراحت. اما به قوی بودنش غبطه خوردم. این که با وجود تمام سختی های زندگیش می تونست اون چند ساعت به خودش خوش بگذرونه به نظرم تحسین برانگیز بود. مطمئنم همین روحیه قوی باعث میشه زندگیش رو هم درست کنه.

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)

دختر خاله من ي نمونه اشه

خيلي قويه

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب عنوانی گذاشتی😆

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

من خودم توی خانواده ای بزرگ شدم که کوچکترین مشکل رو به یه غم و غصه دائمی تبدیل می کنن.روحیه ضعیف و حساس یه جورایی توی فرهنگ خانواده ما افتخار محسوب می شد.

من سعی می کنم روحیه قوی داشته باشم و از لحظه هام نهایت استفاده رو ببرم ولی فکر کنم یه وقتایی یه سری مهارت های زندگی رو اصلا بلد نیستم.

حالا سوالم اینه که کسی می دونه چطور میشه در برابر ناملایمات زندگی قوی بود؟ به نظر شما ارثیه یا اکتسابی؟ مهارت هایی هست که توی زندگی بهتون کمک کرده باشه روحیه تون رو تقویت کنید؟

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
زندگی کلش برا شوهر نیس که

مسلما.

منم همیشه از بچگی فکر میکردم هر کی عینک دودی میزنه خوشبخته ولی بعدها خبلی ها رو دیدم زیر عینک دودیشو ...

دقیقا میفهمم چی میگی من یبار پیج ینفر رو میدیدم یع خانوم رو کلی عکس داشت با مدلای مختلف از خودش و خانوادش و گردش و تفریحشون خب همینطور که داشتم نگاه میکردم میگفتم چقدر شاده بعدشم میگفتم خب حقم داره من بردارمو از دست دادم اون که هیچیش نشده نبایدم غمگین باشه همینطور عکسا رو دیدم بعدش بهو زیر یع عکس نوشته بود برادر نازنینم دلم برات تنگ شده 

اصلا هنگ کردم 😕😕😕اخه من بعد فوت داداشم دیگه همه چیو تموم کردم 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
اگه قوی بود حقازت کتک خوردن رو تحمل نمیکرد این دید منه

درسته ولی شاید توی اون مقطع شرایط جدایی نداشت. با اون روحیه خوب به نظرم می تونه خودش رو از منجلاب بکشه بیرون. یعنی الان اگه بشنوم جدا شده، یا شوهرش رو تغییر داده تعجب نمی کنم.

دقیقا میفهمم چی میگی من یبار پیج ینفر رو میدیدم یع خانوم رو کلی عکس داشت با مدلای مختلف از خودش و خا ...

روانشون شاد عزیزم.