میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
منم امروز بعد از ۶ روز تاخیر گذاشتم...روز موعدم منفی شد
الان مثبت شده برات؟؟؟
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
عزیزم نمیخوام دلسردت کنم انشالله که بارداری منم یکی دو بار از این نواریها استفاده کردم واضح مثبت میشد ولی با قطره چکونی منفی آخرش هم منفی بود .نواریها حساسیتشون بالاست ممکنه به رنگ ادرار هم حساسیت نشون بده به نظرم یه قطره چکونی هم بگیر ایشالله که مثل همین نواری مثبت بشه دلت شاد شه ما هم امیدوار بشیم .