2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بی بی دیروز من

با ادرار عصر و 3ساعته

یه هفته قبل پری

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
منم امروز بعد از ۶ روز تاخیر گذاشتم...روز موعدم منفی شد

الان مثبت شده برات؟؟؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

من از این بی بی ها ندیده بودم

فقط کیت دیده بودم این مدلی

عزیزم نمیخوام دلسردت کنم انشالله که بارداری منم یکی دو بار از این نواریها استفاده کردم واضح مثبت میشد ولی با قطره چکونی منفی آخرش هم منفی بود .نواریها حساسیتشون بالاست ممکنه به رنگ ادرار هم حساسیت نشون بده به نظرم یه قطره چکونی هم بگیر ایشالله که مثل همین نواری مثبت بشه دلت شاد شه ما هم امیدوار بشیم .

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
من از این بی بی ها ندیده بودم فقط کیت دیده بودم این مدلی

اخه منم وقتی اومدم خونه بروشور و خوندم دیدم کیته ب داروخدنه ای گفتم بی بی میخام اشتب داد واس همین گفتم نکنه اینم استباه باشه

تیکر دوسالگی پسرمه
خداکنه مثبت باشه ۴ ساله منتظرم  دعا کنید خانومای کگگلم ❤❤

بزا فردا با روژان امتحان کن با ادرار اول صبح 

انشالله مثبته

بسپار بخدا

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿