2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم چکار کنم

952 بازدید | 87 پست

بچا من اومدم خونه بابام مسافرت شوهرمم برا کار رفته ی شهر دیگه دو سه روز باهاش کنتاک دارم چون شبش که حالم بد بود فقط پیام داد زنگ نزد..دیشب بهم گفت دیگه بهم زنگ نزن هروقت بخوام اعصابم خورد بشه خودم زنگ میزنم...چکار کنم توروخدا بیاین کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم بزار آروم بشید دوتاتون 

انقدر حاد که نیست 

طبیعیه بعضی حرفا 

عصبانی بوده عزیزم 

تازه به جای دعوا میتونستی درد و دل کنی باهاش یا گله کنی 

نگران نباش عزیزم یه کوچولو که گذشت فراموش میکنین 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
یکم بزار آروم بشید دوتاتون  انقدر حاد که نیست  طبیعیه بعضی حرفا  عصبانی بوده عزیزم ...

میدونم اون زنگ نمیزنه ...خودمم موندم بین دوراهی ک شب بهش زنگ بزنم یا نه وقتی باهام اینطوری حرف زده

وقتی اینو گفته یعنی از صحبت با شما ناراحتی و اعصاب خوردی براش پیش میاد.

گلایه نکن و بهش گیر نده.

بزار خودش ز بزنه.وقتی ز زد معمولی باش.سلام و احوالپرسی و حرفای ساده.

بعد یواش یواش باید بری توی مرحله ی جذب کردنش😎

مثلا توی تماسای بعدی و بعدیش با شادی و احترام و مهربونی رفتار کن.بعد میبینی تماساش زیاد میشه.

مگه مردا چی میخوان؟

سر کار به اندازه کافی دردسر دارن وقتی به زنشون ز میزنن یعنی آرامش میخوان و محبت.

آرامش بده بهش ببین چطور میاد سمتت

میدونم اون زنگ نمیزنه ...خودمم موندم بین دوراهی ک شب بهش زنگ بزنم یا نه وقتی باهام اینطوری حرف زده

ز نزنی تو. بزار خودش ز بزنه حتی اگه دو روزم بگذره تو بزار خودش تماس بگیره باهات ارتباط برقرار کنه

چیکارشکردی به این حد رسیده بیچاره😅😅 همش غرغر نکن خب چرا اینجور و چرا فلان و چرا بهمان مهربون با ...

بخدا کاریش نکردم شب عید تازه من بهش تبریک گفتم و قربون صدقه اش رفتم بعدم گفتم حالم بد شد رفتم دکتر اونم فقط با پیام پرسید الان بهتری گفتم خوبم دو ساعت بعدش زنگ زدم رد داد گفتم کی زنگ میزنی خوابم میاد گفت بخواب گفتم چقد تو دلواپسم بودی ک حتی حاضر نشدی صدامو بشنوی

این مردا وقتی عصبانی میشن میخوان تنها باشن ما نه دوسداریم یکی باهامون صحبت کنه .....زنگ زدن شما اون ...

بعد دس پیش و میگیره میگه از خدا خواستی بهت گفتم زنگ نزن..تو اصلا من برات مهم نیستم