2777
2789
عنوان

اخرش بعد سه سال ولم کرد نامرد

8099 بازدید | 65 پست

سه سال با هم بودیم هرکاری کرد خونوادش راضی نشدن اخرین صلاحشون فروش خونش بود گفتن اگه یبار دیگه حرف دختررو بزنی خونتو میفروشیم منم دوتا خواستگار هفته پیش واسم اومده بود گفت دیگه طاقت ندارم بیشتر ازین کوچیک شم پا من نسوز برو عروس شو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قسمت باشه هر جوری شده جور میشه  .....چیزیو بازور از خدا نخواه واسه من ک ثابت شده باید بسپاری دست خودش ....

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
از لج میخوای یه عمر خودتو تباه کنی.... بشین خوب فکر کن به خواستگارات شاید یکیش قسمت تو هست ..

چاره ای ندارم اون ک جوابم داد این خواستگارمم موقعیتش خوبه چکار دیگه میتونم بکنم؟

ب خواستگار بگو چن ماهی فرصت میخام این مدت فراموشش کن بعد به خواستگارت فک کن 

زندگی میدون جنگ نیس از لح کسی ب کسی دیگه جواب مثبت بدی 

خوب چشاتو وا کن درست تصمیم بگیر 

من فقط اینو میدونم پسر اگه واقعا یکیو بخاد اسمونو ب زمین میدوزه تا ب خواستش برسه 

اینی ک شما میگی خیلی بعیده خودشن علاقه ب ازدواج باهات داشته یا ن 

اگرم صحبتشو پیش کشیده شاید بخاطر این بوده دلت نشکنه

منم فک کردم میتونم فراموشش کنم

اما هنوزم قلبم از نزدیک بودن بهش دیدنش مدل موهاش طرز نشستنش راه رفتنش حرف زدن ارومش طپش میگیره پاهام شل میشه نفسم نمیاد.اگه ب احساسش مطمعنی و به احساست مطمعن ولش نکن.عجله نکن شوهر همیشه هست

جون مادرت لایک نکن  
چاره ای ندارم اون ک جوابم داد این خواستگارمم موقعیتش خوبه چکار دیگه میتونم بکنم؟

اول تفکر خودتو درست کن قبل اینکه به کسی دیگه جواب مثبت بدی اونو قبلش پاک کن

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست