2777
2789
عنوان

کرم پودر و ضدآفتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3809 بازدید | 38 پست
مبشه قیمتاشم بذاری و اینکه ایرمت مناسب عروسی هست

ضد افتاب ٧٨

كرم پودر ٥٥ فكر كنم من چند ماه پيش ٥٠ خريدم

ببين بستگي داره هم به پوستت هم ب زير سازيت

من زير كرم پودرم پرايمر ميزنم روشم پودر فيكس ميزنم واسه من ٦-٧ ساعت جواب ميده برق هم نميندازه پوشش هم خوبه ولي انتخاب از بين رنگبندياش سخته يكم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زمستونا ضدافتاب با کرم پودر لکورت میزنم تابستونام ضدافتاب با پنکیک ورسای لکورت تایرا سه تاشونم عالین البته یکیشونو میزنم تموم میشه دوباره بعدی ضدافتابم ایرانی فقط راسن خارجی فقط درموبای بعد چندسال به اینا رسیدم قبلا از بیودرما اکنه مت و اوریاژ و اون و پریم و الارو و خیلی مارکای دیگه استفاده کردم بشدت جوش زیر پوستی زدم 

با سلام

کرم ضد آفتاب با پوشش کرم پودر الارو ، نیاز پوست به ضد آفتاب و کرم پودر را همزمان تامین می نماید. پوشانندگی و ماندگاری بالایی داشته و برای کسانی که از لک های صورت و بیماری های ویتیلیگو و ... رنج می برند نیز مناسب است. همچنین علاوه بر پوشش بالا ، تنفس و رطوبت طبیعی پوست را حفظ کرده و دارای بافت سیلیکونی است که به پوست حالت ابریشمی می دهد.