2777
2789
عنوان

کرم پودر و ضدآفتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3809 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی بده دلیلشم اینکه اصل نیستن قبلا ساخت فرانسه بودن و اصل ولی الان با همون شکا و مارک میزنن ول ...

پوستم دیگ هیییچ کرمی نمیگیره 

تا میزنم پوسته پوسته میشه

ی عااالمه لک افتاده

خدا ازشون نگذره

پوستم دیگ هیییچ کرمی نمیگیره  تا میزنم پوسته پوسته میشه ی عااالمه لک افتاده خدا ازشون نگذره

واسه پوسته پوسته شدنش مرطوب کننده بخرین 

سینره مرطوب کننده های فاقد چربی داره که قبل ارایش خیلب خوبه بزنین پوستو نرم میکنه و کرم پودر خیلی خوب دیده میشه و اصلا هم چرب و براق نمیکنه قیمتش هم کمتر از ده تومنه فک کنم 

نظرتون براي كرم پودر ميبلين چيه؟ پوشش يكدست بدون براق شدن پوست داره؟ سنگينه يا سبك؟ من خودم كرم پودر متوسط ميخام ن سنگين مثل كرم هاي گريم باشه نه سبك كه اصلا پوشش نداره مث مرطوب كننده ها هستن

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
اره خیلی بده دلیلشم اینکه اصل نیستن قبلا ساخت فرانسه بودن و اصل ولی الان با همون شکا و مارک میزنن ول ...

بابا مگه به همین راحتی

شرکت اصلی شکایت میکنه اگه با همون شکل و بسته بندی بزنن...

این تقلبیا شکل قوطیش فرق داره و درضمن داروخانه های معتبر خرید کنیم مشکلی پیش نمیاد

بابا مگه به همین راحتی شرکت اصلی شکایت میکنه اگه با همون شکل و بسته بندی بزنن... این تقلبیا شکل قو ...

نمیدونم حق با شماست ولی برا من صورت من که خوب نشد 

من یه کرمی رو فقط چن ماه میتونم استفاده کنم بعدش هر چقد گرون هم باشه فک میکنم داره پوستمو خراب میکنه 

اگه پوست چربي داري و ضد افتاب خوبي ميخواي من بهت 

Gil beaute solactiv رو پيشنهاد ميكنم 

سعي كن ب جاي كرم پودر از ضد افتاب هاي رنگي استفاده كني كرم پودر ب مرور پوستت رو كدر ميكنه و بخاطر خفگي چند ساعته پوستت به جوش و لك ميوفته

ولي كرم پودر Air mat بورژوا رو بهت پيشنهاد ميكنم در حد خودش هم خوبه و هم مناسبه البته براي پوست چرب