نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 عنوان ذر مورد ختنه.....خانمهای اصفهانی عزیز و بقیه بانوان عزیز غیر اصفهانی 155 بازدید | 11 پست سلام به همهمیشه یه دکتر خوب بهم معرفی کنین برای ختنه..و اینکه چقدر باید طئل بکشه ؟ از یه دکتر پرسیدم گفت من نیم ساعت طول میکشه ختنه کنم...در صورتی که پسر اولم 3 دقیقه طول کشیددکتر ی که پسر اولی ام را ختنه کرد رحمت خدا رفته...خواهش میکنم کمکم کنیند خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم 1397/03/27 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 متاسفانه تاپیکم جذاب نیست که کسی کمکم کنه خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 الان بچه م بیدار میشه و دیگه حداقل تا 3 صبح بیداره خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 من میرم..اگر کسی محبت کرد و جوابمو داد میام بعدا میخونم خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
پرند11 عضویت: 1394/02/07 تعداد پست: 10811 اصفهانی نیستم جایی رو بهت معرفی کنم ولی نیم ساعت خیلیه بچه زجر کش میشه من ختنه پسرم پنج دقیقه طول کشید تازه چون چسبندگی داشت دکترش گفت اینقدر طول کشید وگرنه میگفت دو سه دقیقه ای تمومه ببر یه جای دیگه حتما پیش اون دکتر نبر خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم
شیرموز عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 1820 فقط پیش ی دکتر با تجربه ببر Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous
ترانه202020 عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 1329 عزیزم ماتو عید بچه خواهرمو بردیم بیمارستان عسگریه اونجا سریع ختنش کردن بعدشم هیچ مشکلی پیش نیمد قیمتشم ازجاهای دیگه خیلی ارزون تره دکتراشم خوبن
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 عزیزم ماتو عید بچه خواهرمو بردیم بیمارستان عسگریه اونجا سریع ختنش کردن بعدشم هیچ مشکلی پیش نیمد قیمت ... ممنون عزیزمقبلا دکتر طلایی بود اونجا....پسر اولم را اومجا بردیماما انگار حالا رحمت خدا رفتهمال شما چقدر طول کشید ؟ میشه بیزحمت برام اسم دکترش را بپپرسی ؟ خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 اصفهانی نیستم جایی رو بهت معرفی کنم ولی نیم ساعت خیلیه بچه زجر کش میشه من ختنه پسرم پن ... ممنون گلم خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 کاش بازم بیایید راهنماییم کنید خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 من پسرمو بردم کمتر از پنج دقیقه طول کشید اصفهانی هستین ؟ خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم