2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزان بیخود پولهاتونو بابت بیمه حروم نکنید این بیمه ها همشون زمانیکه باید خدمت ارائه بدن یعنی بیست سال دیگه که ماها بازنشسته میشیم ورشکسته شدن و یا مثل موسسات مالی اعتباری فلنگو میبندن میرن...از من گفتن بود

عزیزان بیخود پولهاتونو بابت بیمه حروم نکنید این بیمه ها همشون زمانیکه باید خدمت ارائه بدن یعنی بیست ...

منم همین حس رو دارم باز با خودم میگم چن سال دیگ اگ ب دردم خورد چی همین جوری 2 دلم

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

منو همسرم بیمه عمر پاسارگاد کردیم بنظرم خوب بود اگه خواستی شماره خانومی‌که مشاور ما بودو بهت بدم‌باهاش صحبت کن

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش

من اول بیمه تامین اجتماعی بودم 25 سال سابقه با سن 55 ولی الان پاسارگاد

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی