2777
2789
تو بیمارستان دولتی هم میزنه ؟

نمیدونم والا

من بیمتارستان خصوصی بودم

احتمالا بزنن ولی دکتر یه پولی رو جداگونه بگیره

عکس کاربریم رو میبینی
یعنی من و شوشو پیر شیم اینجوری بوس میکنیم
خخخخ فکرشو بکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تو مدت حاملگی ب شوهراتون شک نمیکنین اخه این هما مدت بی رابطه اونم برا مردا.۳ماه اول ک با احتی ...

من دو هفته اخر بارداری رابطه نداشتم تا شش هفته بعدشم نداشتم ولی بعد شش هفته وقتی رابطه انجام شد احساس میکردم خیلی گشاد شده و اعتماد به نفسم و از دست دادم و خیلی ناراحت شدم اصن افسرده شدم رف😟😟

بچه ها تو مدت حاملگی ب شوهراتون شک نمیکنین اخه این هما مدت بی رابطه اونم برا مردا.۳ماه اول ک با احتی ...

عزیزم اصلا نباید از رابطه بترسی و استرس داشته باشی از هرچی بترسی سرت میاد من تو بارداریم ماما بهم گفت فقط پوزیشن رو عوض کن و من تا شب قبل زایمانمم رابطه داشتم از اونورم بعد از زایمان تنگتر هم شدم

من دو هفته اخر بارداری رابطه نداشتم تا شش هفته بعدشم نداشتم ولی بعد شش هفته وقتی رابطه انجام شد احسا ...

سلام دوست گلم به نظرم از شیاف ماریانا استفاده کنی بهت کمک میکنه مادرم استفاده کرده میگه خیلی تنگ میکنه