2777
2789
خانوما راسته میگن ادم بعد زایمان  وقتی ب دکتر بگه  بیشتر بخیه بزن برا تنگ شدن  اینکار ...

بگو بخیه زیبایی بزنه واست

عکس کاربریم رو میبینی
یعنی من و شوشو پیر شیم اینجوری بوس میکنیم
خخخخ فکرشو بکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بهد دو ماه هنوز خوب نشده!! ؟؟

من سز بودم خودم نمیذارم که بعدا مشکلی پیش نیاد واسم

همسرم فرشادم 👨‍ دخترکم سلینم 👸 عاشق دوتاتونم 👈👨👸‌👉 دوست دارم سه تامون رو👈👨‍👩‍👧👉
بگو بخیه زیبایی بزنه واست

میگم جدی میزنن حالا؟؟  اخه بعصی دکترا اعصاب ندارن ادم میترسه بگه  بعد با خاک یکسان کنن ادمو😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
رابطه که باید باشه منتها رابطه دخولی نباشه هزار مدل دیگه هست ازاون مدل های نامزدی دوران عقدی خخخخ بل ...

رابطه دخولی هم ممنوع نیست اصلا منتها دو طرف خودشون میترسن به بچه اسیب برسه یا مثلا برا بعضیا دکتر منع میکنه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
میگم جدی میزنن حالا؟؟  اخه بعصی دکترا اعصاب ندارن ادم میترسه بگه  بعد با خاک یکسان کنن ادم ...

خب دیگه 

میخوای قبلش باهاش درمیون بزار

عکس کاربریم رو میبینی
خخخخ فکرشو بکن
بچه ها تو مدت حاملگی ب شوهراتون شک نمیکنین اخه این هما مدت بی رابطه اونم برا مردا.۳ماه اول ک با احتی ...

میگن که بعد زایمان طبیعی بخاطر بخیه ها تنگ تر از قبل میشه

همه اینو میگن

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
خب دیگه  میخوای قبلش باهاش درمیون بزار

اوهوم مرسی از راهنماییت✌

فعلا تو اقدامم بعدا ببینم چی میشه اصن حامله میشم  چی میشه😥

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اوهوم مرسی از راهنماییت✌ فعلا تو اقدامم بعدا ببینم چی میشه اصن حامله میشم  چی میشه😥

انشاالله که خدا هرچی زودتر دامنت رو سبز میکنه

عکس کاربریم رو میبینی
خخخخ فکرشو بکن
انشاالله که خدا هرچی زودتر دامنت رو سبز میکنه

مرسی عزیزدلم  انشالله😘