2777
2789
عنوان

جلوگیری از اخم بین دو ابرو

1463 بازدید | 18 پست

خط اخم من زیاد عمیق نیست و تازه داره شکل میگیره و اصلا تسلطی بر اخم کردن خودم ندارم توی افتاب یا موقع خواب همش اخم میکنم  دارم عذاب میکشم نمیدونم چیکار کنم راه خونگی بلدین شماها مثلا مالیدن عسل یا روغن زیتون؟؟؟ کرمی چیزی سراغی دارین؟؟؟ کی از چسب ضد اخم استفاده میکنه یا کرده ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن خراطین اصل برای چین وچروک و خم اخم خوبه.من امتحان نکردم ولی منم داره خط اخمم به وجود میاد.ماها که سنی نداریم چرا اینطوری شدیم😢😢😢

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

دوبار بوتاکس کنی حله

هزینه اش حدودی چقدر میشه دوبار؟

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
زیاد اخم میکنی در امضات گذاشتی برف ۲۵سالگی سرد بود و‌سرد چرا

جوانی تلخی دارم

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……