2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هیچکدوم   پول دار بشو تمام مشکلات حل میشه.. منم به خاطر بی پولی و فقر و قسط و قرض و وام و بدهی یه عالمه مشکل دارم مثلا برم پیش مشاور چه راهکاری برام داره ؟؟ لابد میگه خود فرببی کن و هر روز به خودت بگو من پولدارم .  از این چرندیات .. والااا

والا هیچکدوم   پول دار بشو تمام مشکلات حل میشه.. منم به خاطر بی پولی و فقر و قسط و قرض و وام و ...

آخه مشکل من دعوا با شوهرمه یه بچه دو ونیم ساله دارم نه راه پیش دارم نه راه پس.یه آدم غرغروایه بحثمان بشه یه ساعت سر آدم میخوره. تو همه دعواهامونم اسم مامانم هست بدترین حرفارو راجبش میزنه در حالی که من یک بارم اسم خانوادشو نمیارم

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍
آخه مشکل من دعوا با شوهرمه یه بچه دو ونیم ساله دارم نه راه پیش دارم نه راه پس.یه آدم غرغروایه بحثمان ...

مشاور کمکت نمیکنه  میگه مدارا کن بسوز و بساز .. چند جلسه هم میبردت و پول ازت میگیره.. اگه حرمت زندگی از بین رفته باشه  دیگه اون زندگی فایده نداره ..به نظر من بهتره تا زود هست به فکر  جدا  شدن باشی و بچه هات رو  ازش بگیری مردی که بد دهن هست تهمت زن هست و حرمت نگه نمیداره نمیتونه پدر خوبی باشه یا همسر خوبی باشه چون ذاتش اینطوری هست  ... تعهد و این جور چیزها هم فقط  حرفه .. یه بار جدی باهاش برخورد کن  و اصلا نشون نده  راه پس نداری همین شاید نقطه ضعف تو هست و اونم ازش خبر داره برای همین  اینجوری ..

آره میخوام برم ولی نمیدونم پیش کدوم برم؟

روانشناس بری بهتره.یکی نیست.فرق داره.روانشناس روانکاویتون میکنه.من خیلی میرم پیش روانشناس.همیشه هم کمکم کردن.زندگی خوبی هم دارم خداروشکر

میدونم بچمن نمیده بهم طلاق بگیرم اونوقت این بدبخت میمونه دسته مادرشوهرم شلوغ کار هم هست تا صداش در بیاد یا برادر شوهرم یا پر شوهرم میخوان سرش داد بزنن.نمیتونم بزارم زیر توف و لگد کسی

روانشناس بری بهتره.یکی نیست.فرق داره.روانشناس روانکاویتون میکنه.من خیلی میرم پیش روانشناس.همیشه هم ک ...

یعنی زندگیت عوض کرده واقعا؟

به روانشناس سر بزن. دکتر آبیار حسینی هم خوب هستن و اگه خانوم میخای باشه با صبر و حوصله پای درمانت با خانوم سهیلا ارجمند پیش برو. ایشون روانکاون و استاد بنده. برو پیشش. انتظار نداشته باش اون برات راه حل بده ولی خودش همچین قشنگ هدایتت میکنه که بهترین  تصمیم رو میگیری

اگه سنگ و صخره تو راه آب نبود هرگز صدای آب جذاب نبود