2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مدت شوهرم بهم ماشین داد رانندگی کردم حتی تو کمربندیم رفتم  یبار رفتم تو کوچه رفتم تو دیوار مردم از اون روزشوهرم دیگه می ترسه بهم بده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

دوستانی که الان خوب رانندگی میکنن میشه از اولین تجربه اشون که تنهایی دل وزدن به دریا ورفتن تو خیابون بگن, آخه من همش منتظرم یه روزی این کارو بکنم ولی هربارمیترسم

میشه برا مادرشدنم یه صلوات بگین
اگه بتونیم یه بارتنهایی بریم تمامه ولی اون یه بارو چطوری باید رفت برا باراول نمیدونم

واقعا سمند خ سخته.نرون😕

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
دوستانی که الان خوب رانندگی میکنن میشه از اولین تجربه اشون که تنهایی دل وزدن به دریا ورفتن تو خیابون ...

من خالم میگفت.صبح زود میرفت تو خیابونای خلوت.تا یک هفته.

بعد آروم آروم رفت تو شلوغی

ولی ۱سال طول کشید خوب رانندگی کنه

من حدود 12 سال هست که گواهینامه دارم و تا سه ماه پیش نمیتونسم بشینم پشت ماشین. واقعا ترس داشتم. اخیرا مجبور شدم و فهمیدم اگر رانندگی نکنم کارم میمونه واقعا. گواهینامه قبلیم از ایران بود. شوهرم یکم باهام کار کرد و همین جا (امریکا)امتحان دادم و یه ضرب قبول شدم. از همون روزش شروع کردم نشستن پشت ماشین و الان اصلا نمیفهمم قبلا از چی میترسیدم. دو بار که بشینی و بیاد دستت کاملا راه میفتی

و عشق پزشک حاذقی است !که نسخه ی تمام درد هایم را لابلای موهای تو پیچید...
دوستانی که الان خوب رانندگی میکنن میشه از اولین تجربه اشون که تنهایی دل وزدن به دریا ورفتن تو خیابون ...

اصلا نترسید از سمت راست حرکت کنید به داد و بوق و فحش مردها اصلا توجه نکنید از سرعت کم شروع کنید چند دفعه اول با همسر یا پدر بیرون برید بعد خودتون تنها برید اصلا از تصادف نترسید ماشین برای تصادف😃😃😃😃😃