الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستانی که الان خوب رانندگی میکنن میشه از اولین تجربه اشون که تنهایی دل وزدن به دریا ورفتن تو خیابون بگن, آخه من همش منتظرم یه روزی این کارو بکنم ولی هربارمیترسم
من حدود 12 سال هست که گواهینامه دارم و تا سه ماه پیش نمیتونسم بشینم پشت ماشین. واقعا ترس داشتم. اخیرا مجبور شدم و فهمیدم اگر رانندگی نکنم کارم میمونه واقعا. گواهینامه قبلیم از ایران بود. شوهرم یکم باهام کار کرد و همین جا (امریکا)امتحان دادم و یه ضرب قبول شدم. از همون روزش شروع کردم نشستن پشت ماشین و الان اصلا نمیفهمم قبلا از چی میترسیدم. دو بار که بشینی و بیاد دستت کاملا راه میفتی
و عشق پزشک حاذقی است !که نسخه ی تمام درد هایم را لابلای موهای تو پیچید...
دوستانی که الان خوب رانندگی میکنن میشه از اولین تجربه اشون که تنهایی دل وزدن به دریا ورفتن تو خیابون ...
اصلا نترسید از سمت راست حرکت کنید به داد و بوق و فحش مردها اصلا توجه نکنید از سرعت کم شروع کنید چند دفعه اول با همسر یا پدر بیرون برید بعد خودتون تنها برید اصلا از تصادف نترسید ماشین برای تصادف😃😃😃😃😃