2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفس بره بیاد ولی شکمت داخل بمونه 

نمیشه سخته 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
اینجا از عضله حرفی زده شده؟🤔

نه ولی وقتی چربی بره کنار عضله خوش حالت مشخص میشه

شما 10 سال روغن کرچک بخور بعد خودتو با کسی که 6 ماه باشگاه رفته مقایسه کن.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
نه ولی وقتی چربی بره کنار عضله خوش حالت مشخص میشه شما 10 سال روغن کرچک بخور بعد خودتو با کسی که 6 م ...

عزیز من خودم ۶ساله بدنسازی کار میکنم.اینجور چیزام میتونه ی کمکی ب چربی سوزی بکنه.مثل چای سبز.ال کارنتین و و..دیگ اینو همه میدونن چربی سوزی همراه با ورزش بهترین روشه

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
عزیز من خودم ۶ساله بدنسازی کار میکنم.اینجور چیزام میتونه ی کمکی ب چربی سوزی بکنه.مثل چای سبز.ال کارن ...

بدنسازی مال چربی سوزی نیست! شکم با ورزش هوازی چربی از دست میده. بدنسازی برای فرم کلی بدنه.

بعد 6 سال بدنسازی شکم داری؟! 😐 

من 3 ماه باشگاه رفتم شکمم رفت!

چای سبز هم کلسترول خونو میاره پایین! دکتر طب سنتی تو تلویزیون میخندید به اینکه گفتن چای سبز لاغر میکنه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بدنسازی مال چربی سوزی نیست! شکم با ورزش هوازی چربی از دست میده. بدنسازی برای فرم کلی بدنه. بعد 6 سا ...

اوکی تو خوبی😊

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
اوکی تو خوبی😊

یه داستانی تعریف کن حداقل بگنجه.

امان از بیسوادی و اعتماد به نفس. 

همه بلدن لاغر کنن بشن ی استخون متحرک.مهم اینه خوش فرم لاغرشی.هیکل لاغر بدون با.سن و سینه ب درد نمیخوره ک هیچ خیلیم مسخرس😄 ک باید برای حفظ این زیبایی ها از لاغری موضعی هم کمک گرف

یه داستانی تعریف کن حداقل بگنجه.

ی نگا ب اینه میندازی؟😶 

اگ باسنت خوش فرم و برجستست.سینهات سفت و سربالاس.شکمت صافه کمرت باریکه.بهت تبریک میگم😍 غیر اینه نظر ندی بهتره😘