بله من چون باردار بودم و شیردهی داشتم ۸ ماه تقریبا قرص کلسیم مصرف کردم با کلی لبنیات ، ویتامین دی هم ...
اره ربط داره.من خیلی تحقیق کردم در مورد کلسیم و د و oth خیلی زیاد با دکترای غدد صحبت کردم. الان میتونم به تو این اطمینان رو بدم که تو هیچیت نیست.اصلا پیگیری نکن نه کلسیمت بالایه نه pth مطمینا چیزیت نیست ... احتمال خیلی ضعیف هست که پر کاری خیلی خفیف پاراتیروئید داشته باشی که اونم اصلا خطر نداره و پیگیری نمیخواد. تفاوت pth و pthi هم اینه که i دست نخورده است و مستقیم از خود پاراتیروئید ترشح میشه ولی pth نه از حاهای دیگه هم ترشح میشه. پیگیر نشو ول کن یه سال دیگه دوباره چک کن .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چرا نشد عکس آپلود کنم آزمایش اولم رو ۹ ساعت ناشتا بودم و ساعت ۸ صبح دادم کل ...
در مورد کیست سینه هم کا تو سونوهات گفتی یه خانما ترسونده بودت بهت بگم که تفاوت کیست سینه با توده ی بدخیم از زمین تا آسمونه تو سونوگرافی کیست توش آبه کمرنگ دیده میشه من تعجب میکنم خانمه گفته سونو تشخیص نداده نگران نباش سونو تشخیص میده
عزیزم رفتم دکتر غدد گفت اوکیه آزمایشاتت ، شش ماه دیگه جهت احتیاط چک کن گفت ipth درست و ...
خداروشکر.برا عنل کیسه صفرا اگه میتونی تحمل کنی فعلا تحمل کن عمل نکن.زن داداش من ده ساله داره مدارا میکنه با سنگ صفراش.زیر بار عمل نرفت.زن داداشم به حدی درداش زیاد بود که شب تا صبح بیدار بود. در کل میشه با رژیم غذایی بدون چربی مدارا کرد