2777
2789
بله من چون باردار بودم و شیردهی داشتم ۸ ماه تقریبا قرص کلسیم مصرف کردم با کلی لبنیات ، ویتامین دی هم ...

اره ربط داره.من خیلی تحقیق کردم در مورد کلسیم و د و oth خیلی زیاد با دکترای غدد صحبت کردم. الان میتونم به تو این اطمینان رو بدم که تو هیچیت نیست.اصلا پیگیری نکن نه کلسیمت بالایه نه pth مطمینا چیزیت نیست ... احتمال خیلی ضعیف هست که پر کاری خیلی خفیف پاراتیروئید داشته باشی که اونم اصلا خطر نداره و پیگیری نمیخواد. تفاوت pth  و pthi هم اینه که i دست نخورده است و مستقیم از خود پاراتیروئید ترشح میشه ولی pth نه از حاهای دیگه هم ترشح میشه. پیگیر نشو ول کن یه سال دیگه دوباره چک کن . 

نمیدونم چرا نشد عکس آپلود کنم  آزمایش اولم رو ۹ ساعت ناشتا بودم و ساعت ۸ صبح دادم  کل ...

اندازه گیری pth خیلی سخته و احتمال اشتباه تو آزمایشگاه ها زیاده .... ویتامین د۳ اگه دادی چند بود ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم ازینکه انقد با دقت توضیح دادی بهم ❤❤ راستش دکتر غدد بزام آزمایش نوشت دو تا آزمایشگاه ر ...

راستی ویتامن د ۳ و قرص کلسیم به شدت ازمایش کلسیم و pth رو به هم میریزند اخرین باری که د و کلسیم خوردید چند ماه قبل از آزمایشتون بود 

نمیدونم چرا نشد عکس آپلود کنم  آزمایش اولم رو ۹ ساعت ناشتا بودم و ساعت ۸ صبح دادم  کل ...

در مورد کیست سینه هم کا تو سونوهات گفتی یه خانما ترسونده بودت بهت بگم که تفاوت کیست سینه با توده ی بدخیم از زمین تا آسمونه تو سونوگرافی  کیست توش آبه کمرنگ دیده میشه من تعجب میکنم خانمه گفته سونو تشخیص نداده  نگران نباش  سونو تشخیص میده

اندازه گیری pth خیلی سخته و احتمال اشتباه تو آزمایشگاه ها زیاده .... ویتامین د۳ اگه دادی چند بود ؟&n ...

من ۳ تا آزمایش دادم تو اولی ۳۱ بود 

بعد یه ویتامین دی ۵۰۰۰۰ خوردم که سه چهار روز بعدش این دو تا آزمایشی رو بهت گفتم دادم که توی جفتش ۴۰ بود ویتامین د۳ 

کلسیم شاید دو سه ماه پیش خوردم و ویتامین دی هم که هرزگاهی میخورم ۱۰۰۰ ش رو معمولا 

اره ربط داره.من خیلی تحقیق کردم در مورد کلسیم و د و oth خیلی زیاد با دکترای غدد صحبت کردم. الان میتو ...

ممنونم از لطف و مهربونیت الهی همیشه سلامت باشی 🙏🌺

پس ipth باید موثق تر باشه ، درسته؟؟ 

بله صد در شد اگر pthi بالا باشه پرکاری پاراتیرویید قطعی میشه نه pth

عزیزم رفتم دکتر غدد گفت اوکیه آزمایشاتت ، شش ماه دیگه جهت احتیاط چک کن 

گفت ipth  درست و حسابی تر هست که نرماله 

ممنونم از مهربونیت 

این هفته باید برم کیسه صفرام رو عمل کنم سنگ داره انقدم میترسم که نگو 😑😑

عزیزم رفتم دکتر غدد گفت اوکیه آزمایشاتت ، شش ماه دیگه جهت احتیاط چک کن  گفت ipth  درست و ...

خداروشکر.برا عنل کیسه صفرا اگه میتونی تحمل کنی فعلا تحمل کن عمل نکن.زن داداش من ده ساله داره مدارا میکنه با سنگ صفراش.زیر بار عمل نرفت.زن داداشم به حدی درداش زیاد بود که شب تا صبح بیدار بود. در کل میشه با رژیم غذایی بدون چربی مدارا کرد 

اره ربط داره.من خیلی تحقیق کردم در مورد کلسیم و د و oth خیلی زیاد با دکترای غدد صحبت کردم. الان میتو ...

سلام سایه جان من بخاطر سقط مکرر دکتر روماتولوژی برام ازمایش نوشت انجام دادم PTHعددش از رنج نرمال ۱۵ تا بالاتره ب نظرت میتونه عامل سقط باشه ؟

الهی و ربی من لی غیرک
سلام سایه جان من بخاطر سقط مکرر دکتر روماتولوژی برام ازمایش نوشت انجام دادم PTHعددش از رنج نرمال ۱۵ ...

سلام من اطلاع زیادی ندارم ولی ۱۵ تا بیشتر اونقدرا نیست ها که مهم باشه و خیلی بعید میدونم باعث سقط بشه آدمایی هستن pth خیلی بالایی دارند 

سلام من اطلاع زیادی ندارم ولی ۱۵ تا بیشتر اونقدرا نیست ها که مهم باشه و خیلی بعید میدونم باعث سقط بش ...

نمیدونم والا ،اتفاقا دکتر هم دید نگفت مشکلیه فقط گفت هیدروکسی با اسپرین باید بخوری 

الهی و ربی من لی غیرک