2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری نکردم اصلا مهم نیست نگران نباش

مرسی جواب دادی عزیزم ، دکتر گفت مهم نیست ؟؟ 

برای من یسری آزمایشات نوشت ادرار ۲۴ ساعته و فسفر و کلسیم و .... اینا همش اوکس هست 

فقط پی تی اچم بالاست 

راستش تو نت خوندم نوشته بود که بالا باشه باید جراحی بشه و اینا 

خیلی میترسم 

ممنون میشم بهم بگی دکترت چی گفت و مال شما چنده و چقد بالاست؟؟

مرسی جواب دادی عزیزم ، دکتر گفت مهم نیست ؟؟  برای من یسری آزمایشات نوشت ادرار ۲۴ ساعته و فسفر ...

جواهر بانو میشه بگین چیکار کردین شما؟ 

آزمایشاتتون چطور بود؟؟ 

منم پی تی اچم بالاست یکم و درد کلیه هم دارم ولی ازمایشات کلیه و کلسیم و همه چی دادم نرمال بود فقط پی تی اچم بالاست 

مرسی جواب دادی عزیزم ، دکتر گفت مهم نیست ؟؟  برای من یسری آزمایشات نوشت ادرار ۲۴ ساعته و فسفر ...

فوق غدد گفت عیچ کاری لازم نیست تو پی تی اچ بالای ۳۰۰ و کلسیم بالا دارو میدیم و جراحی ... شما کلسیم و فسفرت چند بود ؟

فوق غدد گفت عیچ کاری لازم نیست تو پی تی اچ بالای ۳۰۰ و کلسیم بالا دارو میدیم و جراحی ... شما کلسیم و ...

کلسیم ۱۰.۶ و فسفر ۳.۲ 

هردو تو رنج نرمال هستند . ادرار ۲۴ ساعته هم دادم خوبه همش 

فقط پی‌تی اچ یکم‌بالاست 

نگفتن دیگه چک کنین چند وقت بعد ؟؟

کلسیم ۱۰.۶ و فسفر ۳.۲  هردو تو رنج نرمال هستند . ادرار ۲۴ ساعته هم دادم خوبه همش  فقط پی ...

شما کلسیمت بالاست قرار نیست که ۱۱  یا ۱۲ باشید ۱۰.۶ زیاده. واحتما ۹۵ درصد مشکل پاراتیرویید دارید ... البته اولشه یعنی شدید نیست. دکتر منم گفت ۶ ماه بعد چک کن که من لبنیات و هر چی که کلسیم دار هست رو حذف کردم.بعد سه ماه از ۱۰.۶ رسید به ۹.۹ و بعد سه ما دیگه شد ۹... ومن دیگه آز ندادم.چون استرس بهم وارد میشد دکتر غدد بهم گفت احتمالش هست یه پرکاری خفیف پاراتیرویید داشته باشی که هیچ کاری نمیکنیم برات فعلا . چون نه pth آنقدر بالاست نه کلسیم 

کلسیم ۱۰.۶ و فسفر ۳.۲  هردو تو رنج نرمال هستند . ادرار ۲۴ ساعته هم دادم خوبه همش  فقط پی ...

شما کاش عکس آز مایشتون بفرستید. میخوام بدونم pth رو گرفتید یا pthi رو ؟ ... دکترمن گفت pthi همون  اینتکت  اگه بالاباشه حتما پرکارای پاراتیروئیده ولی pth به تنهایی بالا باشه نسان دهنده ی پر کاری قطعی نیست.  و همچنین رنج فسفر آزمایشگاهتون رو لطفا بگید؟ مثلا از ۲.۵ تا ۴.۵.... و خمچنین لگید قرص د۳ و کلسیم تو یه سال قبل آزمایش خوردید یا نه ؟

راستی اون سنگ صفراتون ام شاید علتش همین pth باشه. Pth که بالا باشه سنگ کلیه سنگ صفرا سنگ مثانه طبیعیه... 

پر کاری پاراتیرویید به این راحتی عمل نمیکنن عملشم اونقدا سخت نیست که میترسی.فقط اگه قطعی شد پرکاریت تحت نظر متخصص غدد باشه ... چون تو سالهای اینده ده سال بیست سال دیگه ممکنه پوکی استخوان بیاره

پر کاری پاراتیرویید به این راحتی عمل نمیکنن عملشم اونقدا سخت نیست که میترسی.فقط اگه قطعی شد پرکاریت ...

ممنونم عزیزم ازینکه انقد با دقت توضیح دادی بهم ❤❤

راستش دکتر غدد بزام آزمایش نوشت دو تا آزمایشگاه رفتم دادم یکیشون کا خیلی آزمایشگاه بزرگی بود و خود دکتر معرفی کرده بود ipth رو حساب کرده که تو رنج ترمال هست ولی اون یکی آزمایشگاه pth رو حساب کرد که باید از ۱۵ تا ۶۱ باشه و مال من حدود ۷۰ هست.

جالب بود نمیدونستم ipth با pth فرق داره ، فرقشون چیه 

میدونی شما؟؟ 

پر کاری پاراتیرویید به این راحتی عمل نمیکنن عملشم اونقدا سخت نیست که میترسی.فقط اگه قطعی شد پرکاریت ...

نمیدونم چرا نشد عکس آپلود کنم 

آزمایش اولم رو ۹ ساعت ناشتا بودم و ساعت ۸ صبح دادم 

کلسیم ۸.۵ تا ۱۱ ، مال من ۱۰.۶ 

فسفر ۲.۷ تا ۴.۵ مال من ۳.۲ 

Pth هم از ۱۵ تا ۶۱  مال من ۶۹.۴ 

آزمایش دوم رو ۱۱ ساعت ناشتا ساعت ۷ صبح یه آزمایشگاه بهتر دادم که خود دکتر غدد گفته بود 

کلسیم ۸.۴ تا ۱۰.۲ ، مال من ۹.۴۷

فسفر ۲.۷ تا ۴.۵ مال من ۳.۵

Ipth هم از ۱۵ تا ۶۱  مال من ۴۶.۵ 

حالا نمیدونم دیگه چی میشه 😐

میتونی کمکم کنی ؟ 

سه شنبه وقت دکتر غدد دارم 

شما کاش عکس آز مایشتون بفرستید. میخوام بدونم pth رو گرفتید یا pthi رو ؟ ... دکترمن گفت pthi همون &nb ...

بله من چون باردار بودم و شیردهی داشتم ۸ ماه تقریبا قرص کلسیم مصرف کردم با کلی لبنیات ، ویتامین دی هم استفاده کردم 

ربط داره به اینا؟