2777
2789
عنوان

بچه شير خشكي كمك

95 بازدید | 14 پست

سلام اينجا كسي هست بچه اش از اول شير خشك فقط خورده باشه ؟ الان گذشته باشه و تجربشو ب من بگه 

بچه اش حسابي مريض شده داغونتون كرده ميشه بياين بگين من دارم از استرس ميميرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های منم از اول شیر خشک خوردن. اصلا هم زیادتر از حد نرمال  مریض نشدن. من که خیلی راضی بودم.این دفعه هم اگه باز شیر نداشتم بهش شیر خشک می دم

مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)

نترس بابا اين همه بچه شيرخشكي.

پسر من جفتشو از اول ميخورد

ولي بچه زير ٦ ماه بيشتر مريض ميشه خب اسهال ميشه تب ميكنه و...

حالا يه درصد فرض كن چون شيرخشكيه اينجوري شدن، مگه دست خودته؟ الان كه كاري نميتوني بكني، پس الكي اعصاب خودتو خورد نكن ضرر اعصاب خرابت برا بچه بيشتر از شيرخشكه

من چون سريع باردار شدم دوباره و اينكه شاغلم پسرم شير خشك ميخوره و كاملا سالمه .ولي شما اگه شرايطشو د ...

اصن سينمو نميگيره شيرمم كم شد رفت الان ديگه شير ندارم كه بدم تقريبا

اصن سينمو نميگيره شيرمم كم شد رفت الان ديگه شير ندارم كه بدم تقريبا

بايد سعي كني .ميك زدن بچس كه باعث ترشح شير ميشه .الكي بده ميك بزنه .قطره شير آور يا رازيانه بخور .مايعات ،دلستر