2777
2789

خواهرش صبح زنگ زد گریه که تورو خدا بیا ببینمت رفتم اونطور میگه میگه دیشب تو خواب همش میگفت فلانی میشه منم بغل کنی

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
برده ها دوست دارن اربابشون زن باشه و خيلي دوست دارن كتك بخورن از زن و كاراي زن رو انجام بدن 

برعکسش هم هست که زن بخواد این شرایط رو داشته باشه و اینکه مرد با مرد یا زن با زن طالب این شرایط باشند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ببرنش کمپ چند ماه بخوابونن تا ترک کنه بعد ک اومد بره زیر نظر روانپزشک

میبرنش بازم ۲ ماه دبگه شروع میکنه انقدر پول خرج میکنه هااا حد نداره

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
میبرنش بازم ۲ ماه دبگه شروع میکنه انقدر پول خرج میکنه هااا حد نداره

متاسفانه چند تا مشکل حاد و هم زمان داره حیفراز جوونیش اعتیاد ب شیشه اونم تو اوایل جوونی رو سخت بشه کاریش کرد

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

روانشناس جلسه ای که چهل و پنج دقیفه ست نود هزار تومان میگیره ایشونم باید خیلی بیشتر از دو جلسه در ماه بره باید خییییلی بره نه برای درمان اون قضیه که نمیدونم بشه یا نشه الان اصلا نمیشه به درمان اعتیادش هم فکر کرد واقعا مسخره ست.

الان فقط ارامششو بهش برگردونید مریض شده روانش ریخته به هم روان که اروم باشه انگیزه که به زندگی بیاد هم میشه به پاکی و ترک فکر گرد، هم میشه میل جنسی رو مهار که نه ولی کنترل کرد، حداقل میشه مشکل برده بودنو حل کرد، میشه کابوساشو حل کرد

ولی دو سه جلسه حتما خواهرش بره با اون پزشک حرف بزنه که خودش و خانوادش باید چیکارا کنن اینجوری مهارت طرفم بسنجه خیلی برا پزشک تحقیق کنید نهایت یه بار بیاد بد باشه شاید یه بار دیگه یه پزشک دیگه هم قبول کنه ولی پزشک خوب الان نداریما نخوره تو ذوقش نابود شه بدتر خیلی حساب شده باید پیش رفت وضعیت بی نهایت بدیه به معنویت نزدیکش کنید هرچی بیشتر طرف خدا بره از بلاها بیشتر دور میشه ارامشم بیشتر میگیره.الهی خدا کمکش کنه

لطفا درخواست دوستی ندید