2777
2789
نمیحوام ک بگیرم...وقت عروسیم جو گیر شدم مهریم ی مقدار خیلی ناقابل زدم الان خیلی ناراحتم غصمه اخه شوه ...

فکر نکنم بشه اما تو حالا مراجعه کن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای این که مهریه تو زیاد تر کنی که از ۱۱۴ بیشتر نمیدن یه خونه ای زمینی چیزی بگو به نامت بزنه

ن خونه داره ن زمینی مستاجریم خودمون..تازگیا خطرناک شده..میترسم اگه غلطی کرد دستم تو پوست گردو بمونه

نمیحوام ک بگیرم...وقت عروسیم جو گیر شدم مهریم ی مقدار خیلی ناقابل زدم الان خیلی ناراحتم غصمه اخه شوه ...

خب اگه چیزی داره ماشینی خونه ای چیزی بگو بزنه به اسمت

حالا مثلا مهریه زیاد به چه دردت میخوره اگه نمیخوای جدا شی!

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

جای این که مهریه تو زیاد تر کنی که از ۱۱۴ بیشتر نمیدن یه خونه ای زمینی چیزی بگو به نامت بزنه

چرا بابا 

دوستم ۳۶۰ تاشو گرفت باقیش هم قسط بندی

اگه عندالمطالبه باشه با بند و تبصره باید بده همشو

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

آره میتونی زیاد کنی

اکر احیانا مهریه ات عندالاستطاعه هست تبدیلش کن به عندالمطالبه

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
وقتی بیشتر از صدتا نمیدن میخای چیکار

تمام مهریه  رو میدن باید بدن اما فقط تا ۱۱۰ تا رومیشه درخواست کیفری داد(بندازی زندان) باقیشو دیگه زندان نداره اما یا از اموالش بر میدارن یا قسط بندی میکنن و مرد باید همشو پرداخت کنه حتی اگه یک ملیون تا باشه

هم میتونی زیاد کنی هرچقدر که میخوای

هم این قضیه ۱۱۰ تا فقط میدن رو از ذهنتون حذف کنید

وقتی اطلاعات تون کامل نیست اینقدر قاطع نظر ندید 😁

تمام مهریه  رو میدن باید بدن اما فقط تا ۱۱۰ تا رومیشه درخواست کیفری داد(بندازی زندان) باقیشو دی ...

احسنت که حرف حق رو زدی

مغز یه سری انگار جلبک بسته 

احسنت که حرف حق رو زدی مغز یه سری انگار جلبک بسته 

متاسفانه توی نی نی سایت فهمیدم. خانوم ها نسبت به حقوقشون. به طرز وهشتناکی  نا اشنا هستن  و بدتر از اون فکر میکنن مرد هر کاری میتونه بکنه و اونا حق اعتراض ندارن طبق قانون 

متاسفانه توی نی نی سایت فهمیدم. خانوم ها نسبت به حقوقشون. به طرز وهشتناکی  نا اشنا هستن  و ...

بدم میاد اطلاع ندارن فقط از دونفر شنیدن با قاطعیت هم میگن ، راهنمایی غلط میکنن

همین قضیه ۱۱۰ تا بیشتر نمیدن و مهریه دیگه اضافه نمیشه و...

من نه سال پیش رفتم ۵۰۰۰ تا اضافه کردم  

و دوستم ۷۰۰ تا مهرش بوده ، ۳۶۰ تا گرفته باقیش هم قسط بندی کردن

بدم میاد اطلاع ندارن فقط از دونفر شنیدن با قاطعیت هم میگن ، راهنمایی غلط میکنن همین قضیه ۱۱۰ تا بیش ...

۵۰۰۰ تا زیادش کردی😮😮😮

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
۵۰۰۰ تا زیادش کردی😮😮😮

اره چون من به تاریخ تولدم میخواستم ۱۳۷۱ که شوهرم موافق بود ، ولی مادرشوهرم مخالفت کرد و مهریم شد سیصد و خورده ای

بعد عقد شوهرم خودش گفت بیا بریم زیاد کنم هرچقدر میخوای

منم گفتم پنج هزار تا بسه