2777
2789
عنوان

باز هم جاری

377 بازدید | 30 پست

من از جاریم ۱۰_۱۵ سال یا بیشتر کوچکترم جاریم با شوهرش و خانواده شوهرش مشکل داره کلا انرژی منفیه . . حالا هر موقع میریم خونشون یا میان خونمون من اصلا محلش نمیذارم پیش شوهرم و برادرش هستم و با اونها خوشم  وقتی با برادر شوهرم دعوا میکنن واقعا اکثر اوقات حق با برادر شوهرمه از طرفی دلم واسه جاریم میسوزه از طرف دیگه برادر شوهرم حق داره جاریم انتظار داره من طرف اونو بگیرم ولی نمیتونم الان من جاری بدم به نظرتون ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم چرا بد باشی بی طرف باش.اخه مشکل اینجاست اگ دوست هم باشی باهاشون نیششونو جای دیگ میزنن.پس همون سرسنگین بودن بهتره.بی طرف باش

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست......

پونزده سال کوچیکتری بعد حق میدی به خودت ک اظهار نظر کنی.ک حتی اون ناراحت شه که چرا حقو به شوهرش میدی😯واااا

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
میرین خونشون و میان خونتون محلش نمیزاری ؟ 

آره نمیتونم آخه میرم پیش شوهرش با اون حرف میزنیم میگیم میخندیم و همین بچه هاش اما اینکه بشینم بغل دستش بشینه تیکه بندازه به شوهرش نه 

اولا محلش نميزارم يني چي؟؟ دوما مشكلات زندگي اونا به شما ارتباط نداره خب!! هر وقت همه تون جمعيد تو ميچسبي به شوهرت و شوهر اون و به اون بينوا محل كسي نميده بعد ميگي انرژي منفيه!! يه كم رو خودت كار كن ، اگر كوچكترين فشاري به فكر و دل اون بنده خدا از رفتارهاي شما بياد تاثيرشو خواهي ديد

آخه همش میخواد یا از شوهرش بد بگه یا دعوا کنه با شوهرش منم خوشم نمیاد میرم میشینم پیش برادر شوهرم&nb ...

اها. خب منم جاریم اینطوریه. میخواد از پشت خونواده شوهر بگه. تنها کاری ک میکنم سعی میکنم باهاش در مورد حرفاش حرف نزنم ووو هی بحثو عوض کنمممممم. این ک محل نزاری خوب نیس.بعضی وقتا هم هی میگم بی خیال حق داری ولی خب اونم منظوری نداشته لابد وگرنه خیلی دوست دارن تورو

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
آخه همش میخواد یا از شوهرش بد بگه یا دعوا کنه با شوهرش منم خوشم نمیاد میرم میشینم پیش برادر شوهرم&nb ...

خب برو بشين پيش شوهرت، واااي خداي من تو ديگه كي هستي بدبختو چقدر حرص ميدي 

بنظرمن اصلا دعوا و بحث اونا ارتباطي به زندگي شما نداره اصلا بينشون نباش تا بخواي حق روبه كسي بدي يا ...

ببین عادتشون شده تا میریم خونشون دعوا میکنن منم طرف هیچکدوم رو نمیگیرم اما بعد از اینکه دعوا خوابید میرم طرف برادر شوهرم حالا حرف زدنه میوه خوردنه تی وی دیدنه ولی نمیرم مثلا تو اشپزخونه پیش جاریم 

ن عزیزم چرا بد باشی بی طرف باش.اخه مشکل اینجاست اگ دوست هم باشی باهاشون نیششونو جای دیگ میزنن.پس همو ...

بی طرفم هر کدومشون به من یا شوهرم میگن میگیم نمیدونیم خودتون میدونید ولی به جاریم کلا محل نمیذارم چون همیشه باعث و بانی جر و بحث دعوا اونه حق هم با برادر شوهرمه