2777
2789
عنوان

باز هم جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 30 پست
اولا محلش نميزارم يني چي؟؟ دوما مشكلات زندگي اونا به شما ارتباط نداره خب!! هر وقت همه تون جمعيد تو م ...

آخه وقتی پیششم همش از شوهرش بد میگه از فامیلای شوهرم در صورتیکه اونا اینطور نیستن بعد از دعوا هم که علت اصلی دعوا خودشه انتظار داره منم پا به پاش بشینم شوهرشو نفرین کنم که دوست ندارم واسه همین ازش دوری میکنم برای چی خودمو درگیر دعوای اونو شوهرش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی طرفم هر کدومشون به من یا شوهرم میگن میگیم نمیدونیم خودتون میدونید ولی به جاریم کلا محل نمیذارم چو ...

چه جالب!!! برادر شوهر و جاری مدام جلوی شما دعوا میکنن بعد به شماها میگن حق با کدوممون هست. شما و شوهرت هم میگین نمیدونیم ! جاری ده پونزده سال هم از شماها بزرگ ترن .

!!

واقعا صحنه ای رو توصیف میکنی که تو کت من نمیره 😩😩

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اها. خب منم جاریم اینطوریه. میخواد از پشت خونواده شوهر بگه. تنها کاری ک میکنم سعی میکنم باهاش در مور ...

والا جاری منم اینقدر بد میگه منتظر تایید منه کافیه بگم راست میگه بعد حرفهاشو از دهن میزنه ولی برادرشوهرم اینجوری نیست بعد از دعوا کلا حرف رو عوض میکنه برای همین ترجیح میدم بشینم پیش برادر شوهرم 

چه جالب!!! برادر شوهر و جاری مدام جلوی شما دعوا میکنن بعد به شماها میگن حق با کدوممون هست. شما و شوه ...

بنظرم وقتي ادم يجا ميره ميبينه دعواس نبايد بره

حالا داستان خيالي هم باشه اين رفتار يني نياين اينجا

چه جالب!!! برادر شوهر و جاری مدام جلوی شما دعوا میکنن بعد به شماها میگن حق با کدوممون هست. شما و شوه ...

آره تازه بعضی وقتها که خونشونم نیستیم دعوا میکنن زنگ میزنن به ما یا برادر شوهرم میاد خونه ما 

آره تازه بعضی وقتها که خونشونم نیستیم دعوا میکنن زنگ میزنن به ما یا برادر شوهرم میاد خونه ما 

واقعا به نظر خودت عجیب نیست ؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

خب خيلي منطقي بهش بگو عزيزم من توي بحثهاتون شركت نميكنم و نظري ندارم نه اينكه ميگي محلش نميدم ميرم پيش برادر شوهرم ميشينم ، واااقعا اگه اين كارو ميكني خيييلي دلشو ميشكني خدا زبونو داده برا همين موقع ها

پونزده سال کوچیکتری بعد حق میدی به خودت ک اظهار نظر کنی.ک حتی اون ناراحت شه که چرا حقو به شوهرش میدی ...

من اصلا اظهار نظر نمیکنم هر چی هم از بد میگن میگم نمیدونم ولی از بس جاریم دعوا میکنه و تیکه میندازه به شوهرش و دنبال نفر واسه خودش میگرده که حق رو بده به اون منم طرفش نمیرم میشنم پیش شوهرم و برادر سوهرم و بچه هاش از چیزای دیگه حرف میزنم

خب خيلي منطقي بهش بگو عزيزم من توي بحثهاتون شركت نميكنم و نظري ندارم نه اينكه ميگي محلش نميدم ميرم پ ...

اینو هزار بار بهش گفتیم من و شوهرم ولی بازم کار خودشو میکنه مثلا دیروز خونشون بودیم برادرشوهرم به من گفت داری اونطرف گوشی منم بیار جاریم یهو پرید بهش که تو تنبلی چرا به زنی که تازه بارداره میگی گوشیتو بیاره حالا هر چی من میگم چیزی نیست تو کتش نمیره آخر دعواش به نفرین مادرشوهرم که الان مریضه رسید که زمان بارداری اون اومده خونشون !

شوهرش سنش بالاست ۵۵ سال ایناست 😁 

ربطي نداره

كلا تو رفتارتو جوري كن ك انگار كاملا بي طرف هستي

اينكه كل توجهتو از جاري بگيري بدي برادر شوهر درست نيست

اگه پيش جاري نميري پيشيرادر شوهرم نرو

و وقتي انقد دعواس اصن خونشون نرو

شايد يك درصد بخاطر حضور شماس دعواها

آخه همش میخواد یا از شوهرش بد بگه یا دعوا کنه با شوهرش منم خوشم نمیاد میرم میشینم پیش برادر شوهرم&nb ...

خب چه رفت و آمد  بی معنایی! 

نرو و نیاد

ولی نمیتونم به مهمون بی محلی کنم.

شده به کسی  گفتم نیا خونم. ولی وقتی بیاد بی محلی نمیکنم ابدا