2777
2789
عنوان

موهاتون‌چه رنگیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 29 پست
من دیشب این عکسو اینستا دیدم دلم نوی اینطوری میخواد :(

این زیتونی گلم .دکلره میخواد . من یه بار دکلره کردم برا ۷ پشتم کافیه آخه چیه دکلره خیلی بده.موهارو حسابی از ویتامین و نرمی میندازه

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من قهوه اي تيره خدادادي

تا به امروزم هيچ رنگي نكردم

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

منم خرماییه موهام شوهرم با رنگ کردن مخالفه کلا طبیعی دوس داره با آرایشم مخالفه😐

ولی باید در کل ببینی پوستت چ رنگیه چشات چ رنگیه و اینا تا بتونی ی رنگ خوشگل انتخاب کنی

الان مشکی طبیعی

رنگ مشکی طبیعی گذاشتم

که یه مدت رنگ نکنم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
مشکی طبیعی چجوریه؟؟چ شماره ای؟؟

شماره ۳ مارک اورآل

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
این زیتونی گلم .دکلره میخواد . من یه بار دکلره کردم برا ۷ پشتم کافیه آخه چیه دکلره خیلی بده.موهارو ح ...

منم عاشق این رنگم ولی هروقت دکلره کردم بعد رفتم موهامو کوتاه کردم از بس که موهام زبر و خشک شد.یه بار خیر سرم رفتم یه آرایشگاه معروف گفتم زیتونی کن شرابی تحویل داد٬خیلی بدشانسم به رنگ :(

منم عاشق این رنگم ولی هروقت دکلره کردم بعد رفتم موهامو کوتاه کردم از بس که موهام زبر و خشک شد.یه بار ...

من رفتم آمبره برا عروسیم .کرد طلایی کلا .منم شانس نداشتم .بخدا موهام بلند خوشگل داغون کردش. الان نزدیک ۲ساله که نرفت .یه هفته پیش زدم کلا مدل کوتاه خسته شدم

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم