2777
2789
عنوان

موهاتون‌چه رنگیه؟؟

340 بازدید | 29 پست

سلام دوستان 

من از تغییر میترسم برا همین مدت ها موهام مشکی بود بعدت احساس کردم یه کم تغییر بد نیست یه قهوه ای گذاشتم ولی حالا ۵ سانت مشکی هاش دراومده زیر روسری ک یه کم بیرون همش مشکی نظر میرسع حالا موندم هم دلم خوشگلی میخاد هم فکر میکنم مشکی طبیعی تره بذارم‌مشکی بشه . نمیدونم چکار کنم رنگ گنم چه رنگی؟؟

موهام قهوه ای سوخته خدادادی. همشم همه بهم میگن رنگ نمیذاری چرا؟؟

البته اصلا سفید نشده ولی مردم اعتقاد دارن رنگ طبیعی زشته :|

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم من مشکی خیلی خوشگلتر از بقیه  رنگ هاست.امبره و ایناهم قشنگه البته.بقیه رو من دوست ندارم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

نسکافه ای یا عسلی خیلی خوشگله .الان خودم رنگ موهام قهوه ای روشن گذاشتم.حتما این رنگ میکنم چون دخترانه و شیک باوجود اینکه ازدواج هم کردم

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

مشکیه😣

رنگ دوست دارم شوهرم دوست نداره،،،تامجردبودم رنگ میکردما الان نمیکنم برعکسه😒

البته چیزی نمیگه ولی چون دوست نداره منم پام نمیره به ارایشگاه واسه رنگ

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
موهام قهوه ای سوخته خدادادی. همشم همه بهم میگن رنگ نمیذاری چرا؟؟ البته اصلا سفید نشده ولی مردم اعتق ...

اگه خواستی یکم تغیر کنی رو موهات لایت نسکافه ای درار خیلی ناز میشه