2777
2789

من دو روز تا موعدم دارم 

دقیقا ده روز بعد از اقدام زیر دلم شدییید درد کرفت نزدیک یه ساعت که بی سابقه بود 

سینه هام هم از 9 روز بعد اقدام یه ذره تیر مبکشید 

اما الان که 26 سیکلم هیچ علایمی ندارم 

ممکنه علایم نداشت قبل از موعد و باردار بود؟ 😳😳😳😳

بیبی هم منفی 

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کامل کامل مثل پریودی بودم و ۱۴/۱۵ روز بعد موعدم بیبی مثبت شد

یعنی قبل از اون مثلا شش هفت روز بعد موعد هم منفی بود بیبی ؟؟؟ 

هیچ علایمی ندارم حتی پری

خوب معلومه که الان نباید علایم داشته باشی به این زودی که نشون نمیده

همه میگن از چند روز قبل از موعد حداقل درد سینه رو داشتیم 😢😢

یعنی قبل از اون مثلا شش هفت روز بعد موعد هم منفی بود بیبی ؟؟؟  هیچ علایمی ندارم حتی پری

من از یک روز تاخیر هرروز تست میزدم همش منفی بود بعد ۲ هفته مثبت شد که ۴ هفته بوده باردار بودم نمیدونم چرا اینجوری شد مال من

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
همه میگن از چند روز قبل از موعد حداقل درد سینه رو داشتیم 😢😢

دنبال علایم نباش بسپار بخدا بیشتر علایم رو خودمون میسازیم وتوهمه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
من از یک روز تاخیر هرروز تست میزدم همش منفی بود بعد ۲ هفته مثبت شد که ۴ هفته بوده باردار بودم نمیدون ...

عجیبه واقعا 😨

لقاح خیلی دیر بوده پس

اصلا نمیشه سر دراورد 

تو این مدت آزمایش ندادی؟ بتا چند بود ؟

دنبال علایم نباش بسپار بخدا بیشتر علایم رو خودمون میسازیم وتوهمه

شما ک باردارید برام دعا کنید خیلی سخته همش توهم همش احساس شکست هرماه تکرار میشه 

عجیبه واقعا 😨 لقاح خیلی دیر بوده پس اصلا نمیشه سر دراورد  تو این مدت آزمایش ندادی؟ بتا چند ...

نه چون احتمال بارداری نمیدادم ازمایش ندادم دیگه تستم مثبت شد رفتم ازمایش

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
اگه قبلا علائم داشتی ولی الان فروکش کرده نشونه اینه که داری به پری نزدیک میشی چون زمان بارداری علائم ...

پس اینماهم نشد یعنی 😳

شما ک باردارید برام دعا کنید خیلی سخته همش توهم همش احساس شکست هرماه تکرار میشه 

درکت میکنم انشالا نتیجه بگیری ودامنت سبز شه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
من از یک روز تاخیر هرروز تست میزدم همش منفی بود بعد ۲ هفته مثبت شد که ۴ هفته بوده باردار بودم نمیدون ...

برا شما خوبه ک عزیزم من بعد 4 روز تاخیر بی بی زدم منفی بود بعد 11 روز تاخیر با ناامیدی بی بی زدم مثبت شد