2777
2789

سلام

مادری دارم ک حدود ۸ساله آلزایمر گرفته و از اونجایی ک تو این ۸سال اتفاقات تلخی تو زندگیمون افتاد بیماری مادرم خیلی سریع پیشرفت کرد و الان ۲ساله ک زمین گیره،بدترین نوع آلزایمر هم داره.

کم کم هی کمتر میفهمید چی میگیم یا صداش میکنیم.خیییلیییی قضایا ک من اینجا حالا خلاصه میکنم.تقریبا ۸ماه پیش بود ک حالش بد شد عفونت شدید گرفته بود بردیم بیمارستان و ... چندتا دکتر گفتن ک ایشون سطح هوشیاریشون پایینه و یجورایی انگار تو کما هستن،و زندگیشون نباتیه.

ماها ب مادرمون میرسیم و جاشو عوض میکنیم و ... پدر من خودش غذاشو درست میکنه نصف روز وقت میزاره هر ۳ساعت باید غذا بدیم پدرم خودش میده(چون با لوله گوارش تغذیه میشه) باور کنید خیلی از کاراشو خودش میکنه.

هر لحظه ای ک تنها باشه گریه میکنه،روزایی ک مامانم بیمارستان بود هرروز می اومد دیدنش هی میگفت بیاریدش خونه من نمیتونم تحمل کنم خونه رو دیوونه میشم. و ....

همه میگن اگر مادرتون خدایی نکرده فوت کنه باباتون زنده نمیمونه.

ماها هم همه متاهلیم،یکی راهش دوره یکی شوهرش غر میزنه یکی بچه اش کوچیکه،اصلا یه وضعیه.

ما قصد داریم براش زن بگیریم با توجه ب اینکه مادرم هیچی متوجه نمیشه اصلا درباره محیط اطرافش آگاه نیست صداش میزنی نمیفهمه.

اما زن پیدا نمیکنیم،آخه همونطور ک گفتم بابام دستش ب مامانم بنده شرایطش سخته،کلا شرایط زندگیمون سخته.باید یکی باشه ک اونقدر شرایطش سخت بوده باشه ک اینجا براش خوب باشه.

پدرم مرد خوبیه.

یکی پیشنهاد داده بریم خانه سالمندان پیدا میشه،شما شنیدین کسی اینطوری زن بگیره؟میشه اصلا؟

ممنون ک وقت گذاشتین..التماس دعا

چطور پدر حاضر میشن زن بگیرن

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور پدر حاضر میشن زن بگیرن

اینطور ک گفتین ک خیلی وابسته هستن بهشون

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

استارتر دلم كباب شد ياد مادر مهربونم افتادم كه آلزايمر گرفت و بعد از كلي بيماري فوت كردن پدرم هم در كنارش بود هميشه و سه سال بعد از مادرم الان هفت ماهه به رحمت خدا رفتن خدايا چقدر پيري و بيماري پدر و مادر سخته 

آدرس جدید بهشت:فضای یک وجبی بین بازوان دخترم!!!

ايشالا گشايشى توى زندگى همتون بشه 

عزيزم هر شهرى هستى از دهات هاى اطراف همونجا بسپريد پيدا ميشه خانم مطلقه پير دختر و يا هر شهرستانى كه اهلش هستيد 

خانه سالمندان خانمها پير هستن خيلى شما جوانتر ميخواى كه كار خونه بكنه و به باباتون هم كمك كنه

آره من شنیدم خانومای میانسال یا حتی جوونی هستن که حاضرن صیغه پدرتون بشن و از پدر و مادرتون پرستاری ک ...

اگه وضع مالي پدرشون خوب نباشه

چه دليلي داره يه جوان يا ميانسال بياد صيغه بشه كاراشونو بكنه

لايك نكن مرسي اه
خدا به پدر و مادرتون خیر و سلامتی بده یه لحظه فکر کردم خدایی نکرده مادرو میخواید بزارید اونجا دلم شک ...

پیر فرزانه یعنی کی