2777
2789
عنوان

بیاین یه ذره واسم وقت بذارین لدفن

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واى رحمم درد گرفت اينجورى كه تو گفتى استارتر😖😂

كى گفته همچين حرفيو؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

یه مایع تو رحمت تزریق میکنن که تو لوله و رحمت پر میشه و برای چند دقیقه شاید نزدیک 5 دقیقه یا کمتر فکر میکنی رحمت داره پاره میشه ولی بعد چند دقیقه درد کم و کمتر میشه و بعد 10 دقیقه کاملا از بین میره دردش در حدی بود که وقتی مایع رو تزریق کرد دست منشی که بالا سرم بود رو محکم فشار دادم و چندتا صلوات بلند بلند فرستادم همین

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
وااااا کی گفته این چرت و پرتا رو😱😨😱😨😱 یه مایع بهت تزریق میکنن بعد یه دستگاهی رو داخل رحمت میکن ...

خدا خیرت بده ، از پریروز تن و بدنم داره میلرزه 

گفتن رو یه تخت با یه دستگاهی رحمو میارن بیرون بعد صاف نگه ميدارن با یه دستگاه باید تکون نخوری تا عکس بگیرن ، بعدشم دستگاهو باز میکنن 

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
فقط باید بدنتو شل کنی موقع عکس . اونی که طاقتش کمه نهایتش دردش مثل پریودی هست. اما من اصلا درد نداشت ...

میگن اون مایعی که میزنن به رحم خودش به بارداری کمک میکنه ، نه?

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
خدا خیرت بده ، از پریروز تن و بدنم داره میلرزه  گفتن رو یه تخت با یه دستگاهی رحمو میارن بیرون ...

😶😶😶😶

آخه مگه میشه رحمو از جاش دراورد 😂

نه الکی بهت گفتن فقط خودتو سفت نگیر دردت نگیره 

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
میگن اون مایعی که میزنن به رحم خودش به بارداری کمک میکنه ، نه?

مایع کمک نمیکنه .باعث میشه اگر گرفتی کوچکی باشه خود به خود باز بشه و کمک به بارداری کنه

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار