2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد بهم

1368 بازدید | 58 پست

شوهرم و دختر خالش وقتی مجردبودن خیلی همو میخواستن به دلایلی نشده که ازدواج کنن چند وقت پیش من پیوی دختر خالشو تو گوشیش دیدم ازش پرسیدم گفت من نمیدونم این کی اومده اینجا پیچوند منو منم چون خیلی بهش اعتماد داشتم اهمیت ندادم دیروز باز گوشیشو دیدم کلی پیام داده بودن به هم دختره به بهونه اینکه بپرسه چجوری باید دیلت اکانت کنه پیام داده  بهش اینم هرچی گلم  عزیزم بوده نثارش کرده تا توضیح بده بهش 

شما چیکار کردی؟

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد حساس نشو عزیزم،درسته کارش اشتباه بود

ولی با زبون خوش و غیرمستقیم بش حالی کن ک فهمیدی سروگوشش داره میجنبه.

جوری نگو ک قبح مساله ریخته بشه

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

خشتك جفتشونو بكشش سر هم بصورت ضربدري😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دیگه کسی دیگه نیست ازش سوال کنه؟ والا.بهش بگو که این موصوع رو فهمیدی و اگه ادامه بده به همه میگی همین اول کار بگو و بترسونش.بعدم این خیانت نیست رو هرچیزی گه نباید اسم خیانت گذاش.

دختره متاهله یه پسر هم داذه 

بهش پیام دادم گفتم  این پیاما چیه گفت به خدا فقط میخواستم از پسر خاله سوال بپرسم گفتم من همشو بلدم از این به بعد از خودم بپرس

برام جالبه شماها چقد کنکاش میکنید تو زندگی قبل شوهرتون !!...

میپرسین با کی رابطه داشته و کی رو دوست داشته !!!!!

شماها هم از زندگی قبل ازدواجتون میگین؟

اینجوری که کلا میشه بحث و عدم اعتماد !

دونستن این موصوع گذشته رو تعییر نمیده !!

کم کنکاش کنیدددددد !

🌸لطفا با یه صلوات در گشایش و رسیدن آرزوهام کمکم کنید.🌸تیکر رسیدن به آرزوهام (ان شاءالله) و اینکه 🌸خدای مهربون🌸 عاقبت بخیری و آرامش و خوشبختیمون رو در این راه قرار بده🌸(ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله)🌸تیکر بارداری نیست😄😄