2777
2789
عزیزم من مارک سینره استفاده میکنم ازش راضیم ولی پوشش دهیش زیاد نیس ، از کجا بفهمیم کرم پودر داره؟

اگه‌‌ داشته باشه که رنگی هست ولی نداشته باشه‌کاملا سفیده....فروشنده‌هم بهتون‌میگه 

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم
سان سنس دکتر برای من مدیسان کرم پودری نوشته بعد از سان سنس میخوام اونو بگیرم ببینم چطوریه

ما یهاستاد داشتیم سان سنس استفاده میکرد.اینقد طبیعی و خوب ک به پوستش نگا میکردم حظ میکردم.ولی متاسفانه تو شهرمون پیدا نکر دم

یا رب نظر تو برنگردد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مرسی

خواهش گلم

فقط اين كرم پودر نداره و ساده س ولي محافظتش عاليه

اصلا كرم پودري به صورتت نزن.صورت پير ميشه و لطافت و درخشش پوست از بين ميره

از من گفتن

یا صاحب الزمان ادرکنی
عزیزم شمامدیسان خریدی ؟پوشش چطوره ؟

نه هنوز نخریدمش

ولی تو اینستا تعریفشو شنیدم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
خواهش گلم فقط اين كرم پودر نداره و ساده س ولي محافظتش عاليه اصلا كرم پودري به صورتت نزن.صورت پير م ...

بازم ممنون مهربون

حتما امتحانش میکنم

یا رب نظر تو برنگردد...
ما یهاستاد داشتیم سان سنس استفاده میکرد.اینقد طبیعی و خوب ک به پوستش نگا میکردم حظ میکردم.ولی متاسفا ...

اره سان سنس خیلی خوب کاور میکنه 

من از داروخونه خریدم

بنظر نمیومد کمیاب باشه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
نظرتون راجب اوسرین چیه؟کسی استفاده کرده؟

من استفاده کردم.فلوید اوسرین‌‌.خوبه‌.انگار هیچی نزدی.نه برق داره نه چرب میکنه و نه پوشش دهی داره.الان خیلی گرون شده.نزدیک‌ صد تومن

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
شماهم از سان سنس راضی بودی؟

اره خیلی

اره سان سنس خیلی خوب کاور میکنه  من از داروخونه خریدم بنظر نمیومد کمیاب باشه

من چندجا رفتم نداشت ولی الان مشهدم گفتم این چندروزی ک اینجام بپرسم ببینم اینجا داره

یا رب نظر تو برنگردد...
من استفاده کردم.فلوید اوسرین‌‌.خوبه‌.انگار هیچی نزدی.نه برق داره نه چرب میکنه و نه پوشش دهی داره.الا ...

پس پوشش دهی نداره؟یعنی سفید؟

یا رب نظر تو برنگردد...
پس پوشش دهی نداره؟یعنی سفید؟

انگار هیچی نزدی...سفیدم نیست.فک‌کن آب زدی   

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀