2777
2789
عنوان

Atiiiiomid:درد پریودی دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 21 پست
منم الان اینجورم😣

سعي كن بري دكتري يا زايشگايي جايي

من شياف و قرص داد ولي هيچ تاثيري نداشت

فقط امپول پرولوتون البته فيبروم هم دارم ولي فك نكنم بخاطر اون بود،يجورايي انقباض بود

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
منم هفته ۶ هستم امروز مثل شما شدم درد میگیره و ول می کنه .امیدوارم چیزی نباشه

حتما حتما استراحت کن، راه نرو، نزدیکی فعلا اصلا نداشته باش، وسیله سنگین بلند نکن، هرچه زودتر هم برو دکتر که اگه خدایی نکرده خطر سقط هست امپول پروژسترون بزنن واست که بچه سرجاش بمونه، لکه بینی که نداری؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم حتما میرم

الهي ك زود اين روزا بگذره من ك ديونه شدم از استرس و نگراني ديگه😣

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

دردم جوري بود ك شكممو ميگرفت و ناله ميكردم😖😖

من سه روز پیش رفتم دکتر سدنو کرد گفت هماتوم داری البته چون ۳ روز پیش لک دیدم رفتم که گفت به خاطر هماتوم .یا دفع میشه یا جذب میشه یا فشار میاره به جفت و خدایی نکرده سقط میشه .امروز دوباره لک دیدم .ولی امیدم به خداس .ان شاالله چیزی نمی شه با اینکه امروز درد میگیره و ول میکنه .ولی بازم امیددارم