2777
2789
عنوان

جراحی بینی

4146 بازدید | 26 پست

دوستان عزیز من دنبال جراح خوب وباتجربه میگردم واسه جراحی بینی قیمتشم خیلی بالا نباشه کسی سراغ داره درضمن تهرانم هستم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
مم خودم قراره پیش دکتر بنیادی عمل کنم خیلی ازش تعریف میکنن و کارشم طبیعیه

چقد میشه هزینه جراحیت 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵/۵ الی ۶

هزینشم خوبه .شما کی انشالله میخوای عمل کنی 

مم خودم قراره پیش دکتر بنیادی عمل کنم خیلی ازش تعریف میکنن و کارشم طبیعیه

من خودم در مورد ایشون کلی تحقیق کردم ایشون فوق طبیعی یعنی فقط رفع ایراد میکنه تازه اکثرا نوک بینی هاشون افتاده اس و من دیدم بعد عمل اگر ناراضی باشی گردن نمیگیره میگه بینی ات ایرادی نداره با لحن بد برو کتاب علمی بخون این طرز برخوردش با ی بیمار ناراضی بود ک من رفتم ازشون عکس بینی شو خاستم نوک بینی اش افتاده بود و دکتر بجای رسیدگی بهش با لحن بد برخورد میکرد و هرکی تو پیج اش سوال بپرسع میگه میخای جو بدی بلاکش میکنه  خلاصه ب علت اینکه ترمیم نکنه اون بیمارهای ک گند میزنه میگه ترمیم انجام نمیدم اینم بهونه اش شده خلاصه بیشتر تحقیق کنی ضرر نمیکنی

من خودم در مورد ایشون کلی تحقیق کردم ایشون فوق طبیعی یعنی فقط رفع ایراد میکنه تازه اکثرا نوک بینی ها ...

وااای راست میگی ؟

من خودم قبلا عامری رو انتخاب کرده بودم اما بعد بهم گفتن بنیادی و از عامری بد گفتن

گیج شدم بخدا

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️
من خودم در مورد ایشون کلی تحقیق کردم ایشون فوق طبیعی یعنی فقط رفع ایراد میکنه تازه اکثرا نوک بینی ها ...

وااای راست میگی ؟

من خودم قبلا عامری رو انتخاب کرده بودم اما بعد بهم گفتن بنیادی و از عامری بد گفتن

گیج شدم بخدا

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️