2777
2789
عنوان

قطره آهن چه مارکی میدین?

463 بازدید | 28 پست

قطره آهن ایرانی خوشمزه چی هست?

یجاخوندم فرو دراپ

کسی داده به بچش?

دخترم آهن میخوره میاره بالا

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیدرال میدادم....این ماه پیدا نکردم

الان فرامکس میدم

جفتشون خوشمزس....دختر من با اینکه رفلاکس شدید داشت اینارو بالا نمیاورد.....دندون رو هم اصلا سیاه نمیکنه

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
من به بچه اولم قطره آهن ایرانی مارک امین میدادم طعمش بهتر از بقیه بود اما به دومی آدزیر میدم ویتامین ...

دکتر براش ویتامین نوشته

ولی آهنو جدا نوشت ایرانی هم نوشت

شوهرمم بدجور حرف دکتر گوش کنه

انگار خودم یه چیز دیگه بدم دنیا زیرو رو میشه

تازه زینکم نوشته هنوز شروع نکردم

یعنی روزی سه مرتبه باید دارو بدم

دکتر براش ویتامین نوشته ولی آهنو جدا نوشت ایرانی هم نوشت شوهرمم بدجور حرف دکتر گوش کنه انگار خودم ...

بله گلم روزی سه بار باید بدی.....آهن چی نوشته دکتر....چند وقتشه

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

اینجودی ک سخته بخوای سه بارداروبدی من ب پسزم مارک ویتان میدادم البته آلمانی بودتقریبا6سال پیش 18میخریدم 

همه چی باهم داشت خیلی خوب بود

اینرفع میزی تومطب شوهرتونبر

منم دیروزباخودم بردمش تارفتمهرچی بپرسم دکتره بهم گفت این اطلاعات غلط روکی بهت داده درجاگفت اینترنت دیگ اقای دکترضایعم کرد😕😣

وخدایی که بشدت کافیست
دکتر براش ویتامین نوشته ولی آهنو جدا نوشت ایرانی هم نوشت شوهرمم بدجور حرف دکتر گوش کنه انگار خودم ...

حالا از دکتر بپرس ببین اجازه میده همین آدزیر بده یه بار فقط قطره میدی راحت اتفاقا منم دکتر برا بچم نوشت

جانم فدای آن پیر فرزانه
حالا از دکتر بپرس ببین اجازه میده همین آدزیر بده یه بار فقط قطره میدی راحت اتفاقا منم دکتر برا بچم ن ...

آره خیلی خوبه

اصلا اینقدر دارو دادم آبم نمیخوره بد غذا میشه

اینجودی ک سخته بخوای سه بارداروبدی من ب پسزم مارک ویتان میدادم البته آلمانی بودتقریبا6سال پیش 18میخر ...

فکر کن نیاد  

ولی اینبار برم به دکترش میگم

محض اینکه دندون دراورد ندید دیگه قطره بچه گناه داره دندوناش پوشیده بشه الان دختر خاله من سیب نمیتونه گاز بزنه یا کلا با دندون جلوش نمیتونه چیزی بخوره

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم