2777
2789

سلام بچه ها يه سوال داشتم من يه سفري برام پيش اومده ولي تاريخ پريودم تو همون سفر هست و نمي خوام بشم. تو اقدام هم هستم ولي حالا نمي دونم چي بخورم كه عقب بيوفته و اگه هم باردار شده باشم بهم صدمه نزنه؟

باید از 10 روز قبل شروع کنید از الان بگم. 

روشهاش توی نت هست میتونید ببینید مثل بادکش زیر سینه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید از 10 روز قبل شروع کنید از الان بگم.  روشهاش توی نت هست میتونید ببینید مثل بادکش زیر سینه ...

يك هفته ديگه زمان پريودمه از الان ميتونم؟ تو نت هرجا سرچ كردم ميگه قرص 

مصرف نشاسته؛ روزی 2 مرتبه یک قاشق غذاخوری نشاسته در آب جوش ریخته قبل از شروع قاعدگی میل کنند.

خوردن سیب ترش با پوست و هسته؛ روزی 2 تا 3 عدد سیب ترش را قبل از زمان شروع قاعدگی میل کنید، به سرعت خونریزی را قطع می کند.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
مرسي عزيزم. فقط مگه نميگن هسته سيب رو نخوريد سيانور داره؟

من بارها خوردم چیزیم نشده. هسته زردآلو هم سیانور داره اما مقدارش کمه. اونقدری نیست که حتی باعث یه سرگیجه بشه چه برسه به مسمومیت. یه مدت برای همین میگفتن هسته زردآلو ضد سرطان هست چون توی داروهای شیمی درمانی البته بعضیاشون از سیانور استفاده میشه برای مقابله با سلولهای سرطانی. 

من بارها خوردم چیزیم نشده. هسته زردآلو هم سیانور داره اما مقدارش کمه. اونقدری نیست که حتی باعث یه سر ...

چه جالب👍

حالا خودت تا حالا مثلا نشاسه رو امتحان كردي براي اين كار؟ 

چه جالب👍 حالا خودت تا حالا مثلا نشاسه رو امتحان كردي براي اين كار؟ 

من امتحان نکردم این دفعه دیر جنبیدم و دقیقا دو روز آخر ماه رمضون پری خانم تشریفشون رو اوردن.    زن داداشم هم میگفت نشاسته خوبه حتما اون امتحان کرده که گفته خوبه. کلا چیزهای گرم نخور.