سلام بچه ها يه سوال داشتم من يه سفري برام پيش اومده ولي تاريخ پريودم تو همون سفر هست و نمي خوام بشم. تو اقدام هم هستم ولي حالا نمي دونم چي بخورم كه عقب بيوفته و اگه هم باردار شده باشم بهم صدمه نزنه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسي عزيزم. فقط مگه نميگن هسته سيب رو نخوريد سيانور داره؟
من بارها خوردم چیزیم نشده. هسته زردآلو هم سیانور داره اما مقدارش کمه. اونقدری نیست که حتی باعث یه سرگیجه بشه چه برسه به مسمومیت. یه مدت برای همین میگفتن هسته زردآلو ضد سرطان هست چون توی داروهای شیمی درمانی البته بعضیاشون از سیانور استفاده میشه برای مقابله با سلولهای سرطانی.
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
چه جالب👍 حالا خودت تا حالا مثلا نشاسه رو امتحان كردي براي اين كار؟
من امتحان نکردم این دفعه دیر جنبیدم و دقیقا دو روز آخر ماه رمضون پری خانم تشریفشون رو اوردن. زن داداشم هم میگفت نشاسته خوبه حتما اون امتحان کرده که گفته خوبه. کلا چیزهای گرم نخور.
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.