2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو تخمک گذاری اونم شب درمیون تا۵روز بعدش دیگه نه چون تخمک گذاری واسم مهم بود

اها پس تقریبا یک هفته بعد تخمک گذاری نباید نزدیکی کنم.الان چهار روزه پاک شدم نزدیکی ندارم‌میخام‌تا تخمک گذاریم فقط اقدام‌کنیم‌پس بعد اون‌شبا هم‌دیگه نکنیم

عزیزم من نشنیدم که نزدیکی بعد تخمک گذاری مشکلی داشته باشه لانه گزینی بخواد انجام بشه میشه چه ربطی به نزدیکی داره؟ ولی قبلش رو شنیدم برای اینکه کیفیت اسپرم بهتر باشه برای اقدام بهتر که نزدیکی نداشته باشین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم من نشنیدم که نزدیکی بعد تخمک گذاری مشکلی داشته باشه لانه گزینی بخواد انجام بشه میشه چه ربطی به ...

منم‌تحت نظر دکترم بهم‌گفت سه شب پشت هم نزدیکی کن بعد امپول اچ سی جی ولی بعد اون یک شب درمیان.ماهم واس کیفیت اسپرم منتظرموندیم تا روزش برسه امروز دوستم‌گفت نباید نزدیکی کنیم موقع لانه گزنی واس همون سوال کردم

منم‌تحت نظر دکترم بهم‌گفت سه شب پشت هم نزدیکی کن بعد امپول اچ سی جی ولی بعد اون یک شب درمیان.ماهم وا ...

ان‌شاءالله که به زودی باردار شی گلم

مرسی گلم انشالله.این دومین ماه اقداممه البته اسفندماه یه سقط داستم

عیبی نداره عزیزم منم یه سقط داشتم الان باردارم خدا را شکر مطمین باش شماهم ان‌شاءالله هرچه زوتر باردار میشی گلم

عیبی نداره عزیزم منم یه سقط داشتم الان باردارم خدا را شکر مطمین باش شماهم ان‌شاءالله هرچه زوتر باردا ...

طبیعی باررار شدی یا دارو خوروی.منو شوهرم مشکل نداریم ولی چونکه عجله دارم دکتربهم دارو داد

طبیعی باررار شدی یا دارو خوروی.منو شوهرم مشکل نداریم ولی چونکه عجله دارم دکتربهم دارو داد

طبیعی عزیزم عجله نداشته باش گلم شما اقدام کن بقیشو بسپر به خدا و استرس هم نداشته باش که اون خودش سم.از کیت تخمک گذاری هم خوب استفاده کنی

طبیعی عزیزم عجله نداشته باش گلم شما اقدام کن بقیشو بسپر به خدا و استرس هم نداشته باش که اون خودش سم. ...

حاملگی قبلیمم با کیت بود الانم استفاده میکنم.اره اتفاقا دکترهمش بهم میگه تو بخاطر استرسته که حامله نمیشی