2777
2789
عنوان

بزرگ کردن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 396284 بازدید | 216 پست

شوهر منم همش میگه،همینه ک هست،قبلا وکيوم میکردم رازیانه میخوردم دیدم هی هر دفه میگه منم گفتم همینه ک هست،دیگه هم هیچکدوم رو انجام نمیدم

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مال من بکن به خودت بچسبون..والا یکی مثل من از بزرگی و سنگینی و مزخرفی میناله یکی مثل تو از سبکی و لطافت و زیبایی و راحتی..

برو خداتو شکر کن..

در کمپین انرژی مثبت شرکت کنید دوستان لینک همین پایینهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2943096/کمپین-تعریف-کردن-از-صفاته-خوب-و-انرژیه-مثبت

واي خدا چطور با اين مردا زندگي ميكنيد؟!!!!! يكم فهم و شعورم خوبه والا بجاي تعريف كردن ،  از شما ايرادم ميگيرن 

شماها هم دنبال راه حل؟!!!! بگيد خيليم خوبه عاليه تو ايراد داري نه من والا

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بچه ها وازلین بزنین بعد ماساژ بدین بزرگ میشه 

واقعااا؟

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
قرص ضدبارداری   سالهاست که خانم ها قرص های ضدبارداری را نه تنها برای اجتناب از باردار شدن بل ...

باعث ناباروری نمیشه اسم قرصش چیه؟

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏