2777
2789

اگر برای خودت میخوای باید بگم که با توجه به امضات همسرت مرد نیست

خیلی عصبی شدم

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری شکایت کنی کلانتری نامه میده میری پزشک قانونی که تایید کنه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
خب میروی پاسگاه حوزه زندگی شکایت می کنی از پاسگاه نامه برای پزشک قانونی می گیری وبعد تحقیقات شروع می ...

ميدوني چقد طول ميكشه كه نامه بدن؟؟يعني نميخوام خودش بفهمه چجوري بايد پيگيري كنم؟

🙄🙄
اگر برای خودت میخوای باید بگم که با توجه به امضات همسرت مرد نیست    خیلی عصبی شدم

😢😢😢اره وقتي بي پناه باشي درو روت قفل كنه نتوني به هيشكي پناه ببري.كتك بخوري 😭😭😭خيلي تالان كتك خوردم ولي دم نزدم نميدونم بخدا چيكار كنم

🙄🙄
ميدوني چقد طول ميكشه كه نامه بدن؟؟يعني نميخوام خودش بفهمه چجوري بايد پيگيري كنم؟

خب پاسگاه فورابه شما نامه برای پزشک قانونی را میده اما روند رسیدگی ونتیجه وگزارش پزشک قانونی ومیزان تعیین دیه شاید مراحل اون تا چندهفته طول بکشه.

😢😢😢اره وقتي بي پناه باشي درو روت قفل كنه نتوني به هيشكي پناه ببري.كتك بخوري 😭😭😭خيلي تالان كتك ...

چرا اخه عزیزدلم..... تو آرامش علت اینکارشو بپرس..وقتی میبینی ادامه پیدا میکنه به خانوادت بگو.به همسرتم بگو فکرکردی از سرراه گیر اوردی منو که بزنی؟  برو حتما شکایت کن ازش

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
زود برو ،من یه سری رفتم با اینکه آثارش مونده بود ازم قبول نکرد و گفت برای گذشته اس

لعنت بهشون.کتک کتکه گذشته و حال داره؟