ازکجا میخوان بفهمن؟؟نهایتش واسه اینکه طبیعی جلوه کنه طلاق میگیریم شش ماه صیغه میمونیم بعد عقد میکنیم ...
ی حرفایی میزنی ها مگه تو شناسنامه نمینویسن؟؟؟؟بری بانک ۲تا دکمه میزنه کارمند بانک حتی محل ازدواجتو بهت میگه واسه ازدواج دومم وام تعلق نمیگیره این چه کاریه؟؟؟؟
تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هزار جا هست میتونی وام خونگی بگیری بدون سود الان مسجد محل ما۵میلیون وام میداد بدون سود
الانم ۱۳میلیون میدن دیگه اینم کاری داره
تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
به نظرم شما با این کارت حتی اگر وام بهتون بدن دروغ گفتین و اون وام برکت نداره بهتره از این کار صرف نظر کنین از فردا صبح بعد نماز صبح دو رکعت نماز بخونین از خدا بخواهید روزیتون زیاد بشه شک نکنین