2777
2789

عزیزان من هفته ی ۱۹ بارداریمه

یه هفتست زیر شکمم یعنی مثانم درد میکنه

دلیلش چیه؟

میترسم که نکنه سقط شه😢😢😢

عفونتم زیاد دارم

ممکنه بخاطر عفونت زیاد باشه؟؟😢

البته دو ماه قبل بارداریم یه عمل کیست تخمدان داشتم زیر شکمم مثل سزارین برش خورده

ممکنه جای عمل باشه؟😢😢😢😢

یا بچم اومده پایین؟؟؟؟😓😢😓

😘همســرم بهـترین مـــرد دنیا نفسم به نفســات بنده😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۷هفتمه روزایی ک زیاد حرکت میکنم زیر دلم چنان درد میگیره احساس سنگینیو درد باهم .....همشم میترسم مثل شما نی نیم پایین باشع ولی فعلا ک نمیتونم کاری کنم تا ی هفته دیگ برم سونو نی نیو ببینم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
سعی کن عفونتت واز بین ببری کلا وجود عفونت در روند بارداری وزایمان خوب نیست. وبه خاطر دردهاتون باید ...

چیکار کنم عفونتم از بین نمیره خیلی زیاد شده این همه نظافت خودمم همیشه کامل خشک میکنم ولی بیشتر میشه😢😢😢😢تو بارداری اینجور عفونت گرفتم

منم ۱۷هفتمه روزایی ک زیاد حرکت میکنم زیر دلم چنان درد میگیره احساس سنگینیو درد باهم .....همشم میترسم ...

منم یه هفته دیگه نوبت دکتر دارم😢

من چند سال پیش سزارین کردم و تو این بارداریم خیلی زیر دلم درد میکنه که ماما بهم گفت چون رحمت بخیه داشته و قبلا بریده شده به اون خاطره مثل یه چیز زخمیه دیگه 

حالا واسه شما که هنوز چند ماه گذشته و اینکه حتما سزارین کنی و طبیعی زایمان نکنی که بخیه هات پاره میشن و داغون میشی

و بازم اینکه حتما عفونتت رو درمان کنه که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره
من چند سال پیش سزارین کردم و تو این بارداریم خیلی زیر دلم درد میکنه که ماما بهم گفت چون رحمت بخیه دا ...

دکترم گفت میتونی طبیعی هم زایمان کنی

جای عملم خیلی تازست

ندونسته باردار شدم😢

بخیه نیست یجوریه انگار بهم چسبوندن نمیدونم چیه😤

استارتر جان برای اینکه عفونتت برطرف بشه اگه خیلی باشه حتما قرص چیزی پزشکت برات میده.

اب زیاد بخور.دستشویی میری حتما خودت خشک کن.از ژل بهداشتی بانوان استفاده کن.مرتب دستشویی برو خودت نگه ندار.لباس زیر استفاده نکن فعلا راحت باش