2777
2789

تخت نوزاد نوجوان نمیخریدم ..فقط تخت نوجوان و تخت پارک...تا بچه شیر خوره باید پیش مادر باشه...تخت نوزاد به کار نمیاد و همون تخت پارک کافیه...گهواره هم می خریدم که الان ندارم...ساک حمل هم نمیخریدم جون زمان استفاده ازش کوتاهخ

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصف شو نميخرم جوب نميخرم يه تخت كنار مادر يه ساك يه كالسكه كرير ساك كودك براي خونه ميان ديدنش بدي بغلشوون  صندلي غذا خوري روروك شو دوكاره يه حمام شور و جغجغه و نهايت يه كمد كوچيك يه رختخواب اماده براي تخت كنارش يه رختخواب براي خونه ش يه شيشه كوچيك و پستونك محض احتياط  كلي پوشك پماد سوختگي سرويس حوله و يه شامپو سر و بدن ناخن گير كودك و شير دوش با چهار پنج دست لباس نوزادي بسته به فصل فقططططط همين درد بخوره تا شيش ماه لباسم كه دوماه يه بار طبق رشدش ميري ميخري چند دست والسلام بقيه همه ميمونه جاگيرررر

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

اسباب بازي كفش لباس مجلسي پرده فرش سيسموني اضافه حتي ظرف برا شش ماهگي ش همه ش بيخوده تا ذوسال كنار مادره پس تخت و اتاق و اسباب بازي درد نميخوره باقي شم انقدر روز به روز مياد كه پولش و بزاي بانك بهتر از اشغال خويدنم

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

قنداق فرنگی اصلا نمیخرم یا یه ارزونشو میگیرم 

نزدیک صد تومن پول قنداق فرنگی دادم فقط ۳ بار ازش استفاده کردم 

لباسای سایز یزرگ نمیگیرم 

کلا یه توصیه برات دارم 

فقط دو دست سایز صفر 

چهار دست سایز یک و 

۴ دست سایز دو بگیر 

بقیه اشو بزارربرای همون موقعش بگیر هم میدونی چه سایزی بگیری هم اینکه چه رنگی بهش میاد 

خیلی از لباسای پسرم اصلا استفااده نشده کوچیک شدن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

ببين گلم اون همه سايزاي مختلف حوله اضافه بود .بچه فقط حوله تني كلاه دار لازم داره .حوله دست و رو نميخواد .دستكش اصلا دستش نكردم اضافه بود .كلاه فقط در صورتي كه زمستون به دنيا مياد بخر .واسش بيشتر سرهمي هاي گشاد و نخي بخر .اگه تنگ باشه اذيت ميشه موقع پوشيدن .بوليز آستين بلند و شلوار كشي تو خونه اي زياد بخر .تا شيش ماه اصلا لازم نيست لباساي مهموني و محكم .چون كلافه ميشه بچه .پاپوش همش ميفته از پاشون جوراب خوبه

لباس سایز یک و دو و سه رو با احتساب فصلی که بچه تو اون سن قرار میگیره بخرید...مثلا من لباس سرهمی مخمل برای بیرون بچه خریدم توی فصل زمستون اندازش نبود کوچیک بود...

امید آخرین چیزیست که میمیرد

صندلي شير دهي ٦٠٠ تومن پول دادم و كاملا بي مصرفه .كرير اصلا استفاده نشد .فقط كالسكه و تخت بخر .از محصولات بهداشتي فقط لوسيون بعد حمام و پماد سوختگي و وازلين بخر كه موقع پوشك چربش كني .ضد آفتاب ام اگه زياد بيرون ميبريش بخر .اگه هردفعه ميشوريش دستمال مرطوب نخر .ولي من خيلي لازمم ميشه چون شبا نميشورمش كه خواب از سرش نپره .قنداق فرنگي ام اضافه بود .از قبل هم واسش كفش نخر