2777
2789
عنوان

کیست و تنبلی تخمدان:'(

208 بازدید | 26 پست

سلام خانومااا 

دیروز رفتم سونو بهم گفتن هم کیست های ریز دارم هم تنبلی رفتم دکتر بهم قرص داده بجز قرص و دارو چه کارایی انجام بدم تو رو خدا کمکم کنید 6 ماه تو اقدامم باردار نمیشم:'(:'(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم كيست دارم  ولي يه دونه ٤/٥ سانتي  باعث شده پريودم نامنظم شه يا نميشم يا اگر هم بشم ...

منم همینطور حتما باید چندتا قرص ال دی بخورم بعد قطعش کنم تا پربود شم وگرنه اصلا نمیشم😞

تو تمنای منو🌸یار منو🍃جان منی💎

خییلی بده منم هردوتاشوداشتم.تنبلی روبادارو حل کردم ولی کیست دارم.کیست داری نباید.کافئین بخوری.نوشابه هم نخور.پونه وآویشن وچایی کوهی دمکن هرکدوم جدا جدا دم کن بخور.باهم دم نکن خاصیت هم دیگه رو خنثی میکنن.ایشااله سلامت باشی.😚

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔