2777
2789
عنوان

بچه دار ها بیاید تو رو خدا

121 بازدید | 13 پست

من یه دختر چهار ساله دارم خیلی خوابش کمه شب تا وقتی ما نخوابیم نمیخوابه حتی تا ساعت یک بیدار میمونه 

بعد از ظهرام هرکاری میکنم نمیخوابه اخه وقتی بچه میخوابه ادم یکی دو ساعت استراحت میکنه خلوت میکنه با خودش 

دخترم خیلیم شیطونه امونمو بریده به خدا

تازه یه بچه پنج ماهه هم دارم اونم مث بزرگست کلا از خوابیدن متنفرن با کوچیکترین صدایی بیدار میشن 

به نظرتون ببرمشون دکتر؟

من که میگم دختر بزرگم پیشفعاله ببریمش دکتر شوهرم میگه عیب نزار رو بچه هیچیش نیست نمیدونه که من چقد اذیت میشم 

بيش فعالي علائم ديگه اي هم داره .اگه غير طبيعيه رفتارش به پزشك مراجعه كنين .خوابشو تنظيم كنيد .بهش زور نگيد كه بخوابه .هركس به يه ميزان خواب احتياج داره .شكر و قند مصنوعي و شكلات و غذاهاي محرك باعث بيخوابي ميشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبا تا ساعت چند میخابن؟

واقعا مادر یه تایمی رو احتیاج داره وسط روز استراحت کنه

صب بیدارشون کن تا ظهر حتمااااا میخابن

من چند روز پسرم تا ساعت ۱۰صبح یا ۹صبح خابید ذلیلم کرد😥😥

ساعت۸صب بیدارشون کن بعدم بچه باید فعالیت کنه تا خسته بشه .دائم توی خونه باشن  خسته نمیشن

اون روز شوهر خواهرم یه بند بست به کمر پسرش بعد مشل اسب دورش میچرخید.اونم خیلی انرژیش زیاده.

خسته شد دیگه بی سر و صدا نشست😂😂😂

خب واقعا گناه دارن

بچه ها به یه جایی نیاز دارن تا تخلیه ی انرژی کنن

بيش فعالي علائم ديگه اي هم داره .اگه غير طبيعيه رفتارش به پزشك مراجعه كنين .خوابشو تنظيم كنيد .بهش ز ...

اینا بدنشون اصلا به خواب احتیاج نداره فک کنم من همیشه به زور میخوابونمشون 

دختر عمم سه تا بچه داره همینجوری سرشونو میزارن رو فرش میگیرن میخوابن حسرتش مونده به دل من  همیشه روانمو میریزن به هم تا بخوابن

اینا بدنشون اصلا به خواب احتیاج نداره فک کنم من همیشه به زور میخوابونمشون  دختر عمم سه تا بچه ...

اصلا بچتو با بچه هاي ديگه مقايسه نكن .بچه ها متفاوتن و سيستم بدني متفاوتي دارن .اين عيب بچه ي تو نيست .شايد باهوش تر باشه از اونا!

همه ي تمركزتو نذار روي اين موضوع .هم به خودت فشار مياد هم روي دخترت نتيجه ي عكس ميده .شايد انرژيش كامل تخليه نميشه ،شايد شام زياد ميخوره ،شايد شيرينيجاتش زياده،شايد از تاريكي ميترسه،شايد ساعت خوابش ثابت نيست و...

اگه براش برنامه تعيين كني كه مثلا ١٠ بخوابه و ١٠ صبح بيدار بشه ،بدنش خود به خود عادت ميكنه .

عصر ببرش پارك يا كلاساي بازي يا كلاس رقص و شنا .انرژيش تخليه بشه خودش ميخوابه .من پسرم از صبح تا ٧ عصر كه ميره مهد ،انقدر اونجا ميپره هوا و ميدوه با اينكه توي مهد  به مربيش گفتم از ساعت ٢ تا ٣ بخوابونتش ،مياد شام ميخوره و ساعت ٩ ولو ميشه روي زمين