2777
2789
عنوان

اقدامی های ۹۷ که قبلا سقط داشتن بیاین به هم امید بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 56 پست
منم فرورین سقط کردم و میخوام تیر ماه دوباره اقدام کنم ولی نمیدونم چرا 1هفته س پریودم عقب افتاده هر چ ...

آز بارداری بده اگه منفی بود دکتر بهت آمپول پروژسترون میده نگران نباش طبیعیه

خدایا خسته ام😢
زیر نظر پزشکی؟ ازمایش ندادی؟ زنداداشم چند وقته پری نیومده باردار هم نیست

من ماه قبل سر وقت پری اومد ولی این ماه نمیدونم چرا اینطور شدم .ازمایش چی؟

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه های عزیز انشااله یک ساعت دیگه میام جوابتونو میدم. انشااله این شب اخر ماه مبارک خدا حاجت همتونو بده سال دیگه بیایم بگیم  همگی نی نی داریم. امشب واسه منتظرا خیلی دعا کنین

تست امینو سنتز.یه امپول بزرگ میزنن تو شکم زیر ناف از مایع دور جنین به اندازه 3 قاشق برمیدارن.ببینن ا ...

سپاسگزارم.به دکترتون میگید انجام بده؟ میشه اگر تهرانید لطفا یه دکتر خوب بهم معرفی کنید لطفا؟؟

خدایا شکرت

اون یکیم اسم ازمایششو نمیدونم فقط همون اوله بارداری یه ازمایش خون میگیرن از مادر.جوابش چند هفته طول میکشه بیاد.میگن هر مشکلی داشته باشه از اول معلوم میشه حتی اگه دست و پاش نخواد تشکیل شه.اینم قیمتش 1.5 اینا میشه.من دوترم همون اول گفت اگه دوست داری انجام بده محض احتیاط.اما چون دو تا غربالگریم low risk شده بوده و سونو گرافیم خوب بود گفتم نمیخاد الکی اینهمه پول بدم.اسکن انومالی رفتم دیدم انگشتای بچم خوب تشکیل نشده بود خیلی وحشتناک بود اصلا خدا قسمت هیچکس نکنه😢😢

سپاسگزارم.به دکترتون میگید انجام بده؟ میشه اگر تهرانید لطفا یه دکتر خوب بهم معرفی کنید لطفا؟؟

اره عزیزم خود متخصص زنان انجام میده.بعد میبری ازمایشگاه میدی جوابش میاد 1 هفته بعد.

دکتر بهنوش عباس ابادی  خیلی دکتر خوب و دقیقیه.تو بیمارستان لاله هستن.من زیر نظر ایشون بودم.تو ستارخانم تو درمانگاه پارت میان یکشنبه ها و سه شنبه ها.