2777
2789
عنوان

اقدامی های ۹۷ که قبلا سقط داشتن بیاین به هم امید بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 56 پست

منم 22 اردیبهشت دخترم و سقط کردم 19 هفته و 3 روزش بود.چون مشکل داشت.اما ژنتیکی نبود خدا رو شکر ازمایش امینو سنتز دادم.

2 ماه دیگه اقدام میکنم اگه خدا بخواد.

دکتر گفت فقط دوباره باردار شدی امینوسنتز  انجام بده یا اون یکی ازمایش و که ازمایشه خون و میفرستن المان خیالت راحت باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اسفند دومین سقطم بود مشکل ایمنی دارم ،دوجلسه لنفوسیت تراپی انجام دادم دکتر گفت برو مشاور ژنتیک و ...

ایشالله این سری خدا یه نی نیه سالم و خشگل بهت میده عزیزه دلم

انشااله به زودی نی نی دار میشی

مرسی عزیزم نی نی دارم یکی دیگه میخوام برام دعا کنننن

تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی       تو خودت خاص ترین نقطه احساس منی  دخترم عاشقتم               
منم 22 اردیبهشت دخترم و سقط کردم 19 هفته و 3 روزش بود.چون مشکل داشت.اما ژنتیکی نبود خدا رو شکر ازمای ...

ببخشید من راجع این ازمایش چیزی نمیدونم میشه توضیح بدید اسمش چیه و هزینش چقدر میشه؟

خدایا شکرت
انشالله به زودی بارداری سالمی رو تجربه کنی عزیزم من بخاطر حالت تهوع و تیر کشیدن زیر دلم نگران شدم خ ...

اگه زیر دلت کم میگیره چیزی نیست.اما اگه چند ساعت پشت سر هم مداوم درد داری برو دکتر محض احتیاط.اما کلا درد زیر دل طبیعیه.

منم فرورین سقط کردم و میخوام تیر ماه دوباره اقدام کنم ولی نمیدونم چرا 1هفته س پریودم عقب افتاده هر چی بی بی چکم میزنم منفیه ایا کسی اینطوری شده ؟

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘
منم فرورین سقط کردم و میخوام تیر ماه دوباره اقدام کنم ولی نمیدونم چرا 1هفته س پریودم عقب افتاده هر چ ...

زیر نظر پزشکی؟ ازمایش ندادی؟ زنداداشم چند وقته پری نیومده باردار هم نیست

ببخشید من راجع این ازمایش چیزی نمیدونم میشه توضیح بدید اسمش چیه و هزینش چقدر میشه؟

تست امینو سنتز.یه امپول بزرگ میزنن تو شکم زیر ناف از مایع دور جنین به اندازه 3 قاشق برمیدارن.ببینن اگه مشکل ژنتیکی یا کروموزومی داره معلوم میشه.اما دردش خیلی کمه مثل خون گرفتن.

واسه من هزینش شد 1میلیون و 110 تومن.

بعضیا باز انجام دادن شد 400.واسه من و رو همه کروموزامو گفتم انجام بدن که معلوم شه مشکلش چیه.