2777
2789
عنوان

انواع رول و نان نوتلا ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 15334 بازدید | 352 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ماريا جان 

شرمنده من ميخواستم رول دارچيني درست كنم ديدم درجواب بعضي از كاربرا نوشته بودين از رول نوتلا استفاده كنين خوشمزه تى ميشه منم از رول نوتلا استفاده كردم روش كره زدم وبجاي نوتلا از مخلوط دارچين و شكر استفاده كردم ولي نميدونم چرا خميرم بوي الكل گرفته بود 😐 

البته من فر ندارم هواپز دارم نميتونستم با اين اندازه اي كه شما دادين همرو يه جا بپزم بايد چهار بار ميپختم 

حالا نميدونم بهبود دهنده زياد زدم يا چون زياد گذاشتم مونده بود اينكارو كردم 

سلام ماريا جان  شرمنده من ميخواستم رول دارچيني درست كنم ديدم درجواب بعضي از كاربرا نوشته بودين ...

سلام گلم. ای بابا چه بد. احتمالا اردت مونده بوده. 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام گلم. ای بابا چه بد. احتمالا اردت مونده بوده. 

مرسي عزيزم حقيقتش فكر نميكردم زود جواب بدي 😂 

راستي من نون باگت هم كه اموزس دادي درست كردم كه بينش از مواد پيتزا گذاشتي اون فوق العاده شده بود واقعا ممنون 😍😍😍 

ماريا جون هنوز پيج اينستا نداري ؟ كه اموزشهاتو دنبال كنم 

مرسي عزيزم حقيقتش فكر نميكردم زود جواب بدي 😂  راستي من نون باگت هم كه اموزس دادي درست كردم كه ...

من هر روز میام سوالا رو جواب میدم گلم. 

پیج کاریه برای اموزش هنوز نه گل من

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

سلام ماريا جان 

شرمنده من وقتي بهبود دهنده خريدم و يكي دوباري باري باهاش نون باگت درست كردم بوش نكردم همينجوري فقط استفاده كردم ازش

ديروز كه خواستم درست كنم كنجكاو شدم بوش كردم بوي سركه ميداد به نظرت خراب شده يا بوش همينه ؟ 

بعد خمير مايعمو بهمن پارسال خريدم ديروز كه خواستم درست كنم هرچيييي منتظر موندم عمل نيومد ميدونم كه خراب شده ولي ميخوام بدونم مگه عمر خمير مايه مگه زياد نيست ؟

سلام ماريا جان  شرمنده من وقتي بهبود دهنده خريدم و يكي دوباري باري باهاش نون باگت درست كردم بو ...

سلام گلم. 

بهبود دهنده بوش درسته مثل جوش شیرینه بویی که میده 

اما خمیر مایه دو ماه تاریخ انقضاء داره وقتی درشو باز میکنی